Ще има ли трети сезон на "Белият лотос"?   

  • Сподели:
Ще има ли трети сезон на "Белият лотос"?   

След шокиращия финал на втори сезон, феновете на сериала на HBO са жадни за още. Вторият сезон на "Белият лотос" завърши изненадващо и не очаквахме това да се случи. Таня (Дженифър Кулидж) се подхлъзна трагично от борда на яхта и падна смъртоносно. На следващия ден трупът ѝ бе открит в Йонийско море от Дафни (Меган Фахи) заедно с телата на мъжете, които е убила, за да избяга. 

Подобно на първия сезон, създателят на "Белият лотос" Майк Уайт накара зрителите да се впуснат в епични пейзажи (Хавай, а след това и Сицилия), а също и да се заплетат в сложната мрежа от герои, която е създал. Оказва се, че проблемните и свръхбогати туристи са негов специалитет, а публиката не иска нищо повече от това да види как те биват изигравани. 

Сега, когато феновете вече са приключили с теориите за финала, остава само един въпрос: къде в света ще ни отведе Уайт следващия път? Спекулациите около третия сезон на "Белият лотос" вече започнаха. Феновете разнищват всяка хапка информация, която сценаристът и режисьорът са дали досега. Кога ще излезе той? Кой ще бъде в актьорския състав? За какво ще става дума? Тук ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за предстоящия сезон.  

Ще има ли трети сезон на "Белият лотос"?   

Да! HBO официално поднови "Белият лотос" за трети сезон още през ноември. Можете да очаквате смяна на обстановката и коктейл от нови герои. Според телевизията антологичният сериал ще се завърне с нов набор от актьори, които ще се настанят в друг хотел "Белият лотос".

''Марк продължава да достига нови висоти, което е най-доброто доказателство за суровата му и несравнима визия. Смелостта му да се впуска в неизследваните води на човешката психика, съчетана с характерния му непочтителен хумор и жизнерадостен режисьорски стил, кара всички ни да мечтаем за още дни почивка в курорта, който сме обикнали. Не бихме могли да бъдем по-развълнувани от възможността да си сътрудничим в третия сезон заедно", казва в изявление за пресата Франческа Орси, изпълнителен вицепрезидент на HBO Programming и ръководител на HBO драматични сериали и филми.

Кога ще бъде премиерата на трети сезон на "Белият лотос"? 

Снимките на трети сезон все още не са започнали. Първият сезон на "Белият лотос" дебютира още през юли 2021 г. Втората част бе излъчена малко повече от година по-късно през октомври 2022 г. Така че е възможно да гледаме сезон три към края на 2023 г. или началото на 2024 г. като премиерна дата. Тео Джеймс наскоро каза пред Rolling Stone, че актьорите са прекарали около шест месеца в Сицилия, за да снимат втория сезон.

Къде ще се развива действието на трети сезон на "Белият лотос" и за какво ще става дума? 

"Догодина на Малдивите!" Дали Дафни се е шегувала, когато е предложила да посети южноазиатския архипелаг за поредното спорно уединение на двойката, ще трябва да изчакаме и да разберем. Но засега тя може би не е била далеч от истината. Уайт заяви пред Deadline, че Азия не е изключена от сюжета за трети сезон, след като първият се развиваше на Хаваите, а вторият беше базиран в Италия.

Що се отнася до това какво ни очаква в трети сезон, нямаме достатъчно подробности, но за щастие Уайт предложи някои детайли за потенциалната тема в ексклузивен клип за HBO.

"Първият сезон като че ли акцентира върху парите, а след това, вторият сезон се фокусира върху секса. И мисля, че третият сезон може би ще бъде един вид сатиричен и забавен поглед към смъртта и източната религия и духовност. И ми се струва, че това би могло да бъде богат опит, за да направим още един кръг в "Белият лотос". 

Уайт също така намекна, че части от втори сезон може да се пренесат в трети. А именно заговорът за наемно убийство, в който са замесени Грег (Джон Грис), съпругът на Таня, и Порша (Хейли Лу Ричардсън), нейната асистентка.

"Мисля, че що се отнася до това, което се случва с Грег и конспирацията за смъртта на Таня, Порша ще е достатъчно уплашена, за да не остави нещата на мира. Но може би ще трябва да изчакате, за да разберете какво ще се случи".  

Кои актьори ще се завърнат? 

Ако си спомняте, героите на Кулидж и Грийс бяха единствените връзки между първи и втори сезон, така че няма да сме чак толкова изненадани, ако те се появят отново в третата итерация. 

И в този смисъл дори има потенциал Майкъл Империоли да се появи отново. Актьорът от "Семейство Сопрано" разказва пред Esquire, че по време на неотдавнашен разговор с шоурънъра Уайт е отбелязал:

"Кой знае, може би ще има още един сезон на ''Белият лотос'', в който Доминик ще дойде с жена си и ще закърпят връзката си!"