Виктория Бекъм се готви да се събере отново със Spice Girls за предстоящо турне

  • Сподели:
Виктория Бекъм се готви да се събере отново със Spice Girls за предстоящо турне

Според информацията Виктория Бекъм ще се събере отново със Spice Girls за турне по случай 30-годишнината от създаването им през следващата година и поп групата дори обмисля концерт на Гластънбъри.

Твърди се, че 49-годишната модна дизайнерка ще се присъедини към колежките си от групата Ема Бънтън, Гери Халиуел, Мелани Браун и Мел Чишолм за турне през 2024 г.

Съобщава се, че поп звездите от 90-те години обмислят участие като хедлайнери на сцената на "Пирамида" в Гластънбъри на фона на плановете си за грандиозна 30-годишнина.

Очевидното завръщане на Виктория идва, след като тя не се включи като Пош Спайс за последното турне на групата за събиране през 2019 г.

Съобщава се също, че Spice Girls планират еднократен документален филм, включващ невиждани досега кадри, като се твърди, че Netflix и Apple TV желаят да получат правата за него.

За последен път емблематичната поп група излезе на сцената в петчленен състав на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Звездите се прославиха в края на 90-те години и постигнаха огромен успех с хитове като ''Wannabe'' и ''2 Become 1'', като продадоха 100 милиона албума по целия свят.

Макар че се носеха слухове за това, че различни членове на групата се карат, след като се разпаднаха през 2000 г., 46-годишната Ема разкри, че те винаги ще имат невероятна връзка помежду си.

През декември 2022 г. в разговор с MailOnline тя заяви: "Никой друг никога няма да разбере тази връзка между нас. Преживяхме толкова много неща заедно - от децата до работата. Имаме връзка и тя е много, много силна.''