Никола Пелц обсъжда връзката си с Виктория Бекъм

  • Сподели:
Никола Пелц обсъжда връзката си с Виктория Бекъм

Слуховете за вражда започнаха, когато актрисата не облече рокля на дизайнерката за сватбата си с Бруклин Бекъм.

Четири месеца след като се ожениха на пищна церемония в Палм Бийч, Бруклин Бекъм и Никола Пелц участваха в рядко съвместно интервю, в което обсъдиха семейната си динамика и надеждите за бъдещето, разсейвайки слуховете за вражда.

Говорейки пред Variety, младоженците отговориха на слуховете, че Никола не се разбира със свекърва си, модната дизайнерка и бивша Spice Girl Виктория Бекъм. Никола заяви, че слуховете са неверни и че според нея те са започнали, когато тя не е облякла рокля, дело на Виктория Бекъм за сватбата си.

"Щях да се доверя на Виктория и много исках да облека нейна рокля, но стана ясно, че ателието ѝ няма да може да се справи в конкретния срок и това наложи да избера друг дизайнер.''

Никола измина пътя до олтара в поразителна бяла рокля на Valentino, изработена по поръчка от Пиерпаоло Пичоли, с дълъг шлейф и воал с флорални украшения, които съвпадаха с тези на прозрачните ѝ ръкавици.

Никола и Бруклин за първи път оповестиха връзката си през януари 2020 г., а през юли същата година обявиха годежа си. И Виктория, и съпругът ѝ Дейвид Бекъм присъстваха в деня на предложението и ги поздравиха в Instagram. През годините Виктория е споделяла в социалните мрежи поздрави за Никола на рождения ѝ ден, а звездата от "Холидейт" е правила същото за нея.

В интервюто за Variety Бруклин не каза много за разразилата се драма, като просто отбеляза: "Всички се разбират, което е добре".

Двамата също така споделиха пред изданието, че се надяват в близко бъдеще да имат голямо семейство, да посрещнат свои деца, както и да осиновят такива. И докато Никола продължава с кариерата си на модел и актриса, Бруклин - който се учи да готви от началото на пандемията COVID-19 - каза, че би искал един ден да отвори ресторант и да участва в различни риалити предавания както за готвене, така и за брака си с Никола.

"Винаги съм казвал на жена ми, че трябва да направим риалити шоу, защото тя е много забавна", казва Бруклин. "Постоянно се шегуваме един на друг, но понякога тя не разбира английския ми хумор."