Анди Макдауъл: "Не се чувствам по-малко секси"

  • Сподели:
Анди Макдауъл: "Не се чувствам по-малко секси"

Анди Макдауъл завладя публиката на престижния филмов фестивал в Кан през 2023 г.
Усмихната и опияняваща, американската актриса се появи зашеметяващо на червения килим на филмовия фестивал в Кан през 2023 г. за премиерата на филма "Старият дъб".

Това беше втората поява на актрисата Анди Макдауъл на червения килим на филмовия фестивал. Тя уважи събитието, облечена в истински елегантно творение на Антъни Вакарело за Saint Laurent, с елегантно вдигната на кок коса. В петък тя отново впечатли публиката с безупречния си стил за предпоследната вечер на 76-ото издание на фестивала в Кан. Тя се появи абсолютно зашеметяващо в забележителен ансамбъл за премиерата на "Старият дъб", последния шедьовър на известния британски режисьор Кен Лоуч.

Подобно на Изабел Юпер няколко дни по-рано, звездата показа, че дори и на 65 години човек може да се противопостави на възрастта и условностите и да се облича както желае и елегантно. Представянето ѝ беше освежаващо и подчертаваше успеха ѝ като актриса.

Звездата от ''Четири сватби и едно погребение'' и посланик на L'Oréal Paris International разказа пред People за езика на остаряването, който иска да възприемат и другите - и защо в Холивуд е изненадващо по-трудно да си на 40, отколкото на 60. Що се отнася до начина, по който говорим за остаряването, особено в светлината на прожекторите, Анди е готова да "вземе назаем от момчетата", но едва през последните няколко години се чувства достатъчно уверена, за да признае това, което в миналото е можело да се разглежда като недостатък за една жена, особено в Холивуд.

"Мъжете се възприемат като наистина секси, когато започнат да остаряват", каза Макдауъл, преди да мине по червения килим, като посочи, че жените не често имат същия положителен поглед. "Харесват ми всички термини, които използваме за по-възрастните мъже. Искам да се придържам към тези термини."

И не е изненадващо, че много жени се колебаят дали да приемат тези промени в себе си по начина, по който го правят за мъжете.

"Мозъците ни са промити. Не си позволяваме да се чувстваме добре със себе си и дори възприемаме по-възрастните мъже като секси, защото сме научени на това. Обичам да съм по-възрастна жена. Наистина се наслаждавам на това. И не се чувствам по-малко секси."