Блести, Адриана, блести!

  • Сподели:
Блести, Адриана, блести!

Адриана Лима беше сред малкото звезди, присъствали на бляскавата премиера на "Маестрото" на 80-ия международен филмов фестивал във Венеция.

42-годишната икона на Victoria's Secret зашемети с елегантна златна рокля с деколте за събитието, на което присъстваха и звезди като лейди Виктория Херви и Изабел Юпер.

Брадли Купър, който играе ролята на композитора Леонард Бърнстейн във филма, отсъстваше от събитието, тъй като голяма част от Холивуд остана далеч от фестивала поради продължаващите стачни действия на WGA и SAG-AFTRA.

Украсявайки червения килим, Адриана позира в златист тоалет, обгръщащ фигурата. Тя се допълни с привличащо вниманието червено колие с диаманти, чифт подходящи обеци с капчици и голям червен пръстен.

Докато присъства на премиерата на филма ''Убиецът'' Адриана зарадва феновете си с още една грациозна визия. Прилепнала по фигурата дълга черна рокля с гол гръб.

Бразилската красавица - която посрещна третото си дете през август 2022 г. - беше олицетворение на класата, докато се появяваше за последен път в публичното пространство в Северна Италия.

Лима изглеждаше в отлично настроение, тъй като показа огромна усмивка пред камерата и излъчваше увереност, докато позираше пред фотографите. Адриана беше уловена да позира и заедно с президента на филмовия фестивал във Венеция и известен филмов критик Алберто Барбера - с който е на снимката в статията.