Джулиан Мур като гръцка богиня на наградите Gotham

  • Сподели:
Джулиан Мур като гръцка богиня на наградите Gotham

61-годишната Джулиан Мур изглеждаше ослепително секси в прилепналата си бяла рокля Carolina Herrera на наградите "Готам" 2022 г. в Ню Йорк

Джулиан Мур направи стилна поява на наградите 2022 Gotham заедно с Мишел Уилямс и Обри Плаза в Ню Йорк.

Gotham Awards са американски филмови награди, които отличават най-добрите филми, като почитат всичко - от сценарии до документални филми. Желаната церемония по връчването на наградите се проведе в Ню Йорк в понеделник, 28 ноември, за своята 32-ра година.

Aктрисаta от "Все още Алис" заложи на спираща дъха рокля, която се спускаше към земята. Горната част на ансамбъла съдържаше дълбоко V-образно деколте. За да съвпадне с цветовата гама на визията си, Джулиан носеше златна дамска чанта в дясната си ръка, а избраните бижута бяха Сидни Гербер.

Червеникавата ѝ коса беше прибрана в класически кок, за да не падат разпуснати кичури върху лицето ѝ. Гримът ѝ беше елегантен и се състоеше от слой черна спирала, златни сенки за очи и сатенено червило в телесен цвят. 

Мур написа детската книга ''Freckleface Strawberry'' (2007), за нейния опит с тормоз в детството заради червената ѝ коса и лунички. Тя написа няколко продължения, а през 2010 г. първият том беше адаптиран като сценичен мюзикъл. Другите ѝ детски книги включват ''Майка ми е чужденка, но не за мен'' (2013).