Катрин Зита-Джоунс ни очарова на премиерата на ''Wednesday''

  • Сподели:
Катрин Зита-Джоунс ни очарова на премиерата на ''Wednesday''

53-годишната Катрин Зита-Джоунс е истинско видение в рокля в стил русалка на червения килим по време на световната премиера на предисторията на сериала "Семейство Адамс".

Катрин Зита-Джоунс беше усмихната, докато се събираше с актьорите от новия сериал ''Wednesday''.

Катрин изпълнява ролята на Мортиша Адамс - образ, създаден от Каролин Джоунс в оригиналния телевизионен сериал "Семейство Адамс" и от Анджелика Хюстън във филмите "Семейство Адамс".

Звездата беше усмихната, докато позираше с колегите си Гвендолин Кристи, Джена Ортега и Кристина Ричи на събитието, което се проведе в Hollywood Legion Theater.

Зита-Джоунс се появи на червения килим в зашеметяваща дълга бяла рокля с дълбоко деколте.

 

''Wednesday'' проследява гимназиалните години на Уенсдей Адамс (Джена Ортега) като ученичка в академията "Невърмор".

По време на престоя си в училището тя "се опитва да овладее зараждащите се у нея психически способности, да предотврати чудовищно убийство, което тероризира местния град, и да разреши загадката на убийството, в което са въвлечени родителите ѝ преди 25 години - и всичко това, докато се ориентира в новите си и много заплетени отношения в "Невърмор".

В сериала участват още Гвендолин Кристи (директорката Лариса Уимс), Луис Гусман (Гомес Адамс), Фред Армисен (чичо Фестър), Исаак Ордонес (Пъгсли Адамс), Иман Марсън (Лукас Уокър), Лусиус Хойос (младият Гомес) и Виктор Теодор Доробанту (Нещото), както и Кристина Ричи - изиграла Уенсдей Адамс във филмите от 90-те години на миналия век - в ролята на Мерилин Торнхил.