Лейди Гага и нейната рутинна грижа за красота

  • Сподели:
Лейди Гага и нейната рутинна грижа за красота

Лейди Гага навърши 37 години, а ние потърсихме нейните тайни за безупречна визия без грим.

Лейди Гага несъмнено е икона, която е завладяла сърцата на мнозина с музиката си и забележителните си модни решения. Под бляскавата външност на атзи дива, се крие безупречна кожа. Тя черпи вдъхновение от естествената си красота и е готова да сподели тайните си с тези, които се борят с несъвършенствата на кожата.

Когато се появи на сцената на Оскарите, за да изпее "Hold My Hand", Лейди Гага изуми всички с безупречната си визия. Наградената певица вярва, че използването на правилните продукти и защитата на кожата от вредните свободни радикали са от ключово значение.

"Първата стъпка към добрия грим е грижата за кожата. Вярвам, че почти всички кожни проблеми се дължат на нарушаване на кожната бариера и микробиома. Моят трик е да използвам решения, които балансират кожата ми, като прекъсват всяко възпаление, причинено от свободните радикали или продуктите", казва тя.

Тя редовно си прави процедури за лице.

Има много прости, но ефективни упражнения за лице, които можете да правите, за да постигнете свежа и младежка кожа, а редовното посещение при козметик може да ви помогне да постигнете още по-добри резултати.

"Обичам микротоковете за лице. Всъщност има две приставки - едната отива при козметичката, а другата - остава за вас. Електричеството преминава едновременно през телата на двете ни, за да повдигне мускулите. Това е и средство за облекчаване на стреса, което за мен означава по-малко болка, защото болките ми са невропатични."

Гага си взема ледени вани.

Ежедневните студени душове могат да се отразят благотворно на кожата ви, като ѝ придадат здравословен блясък и дори могат да ви помогнат да спите по-добре. Въпреки че вземането на ледени вани не е препоръчително, ако имате намален приток на кръв, то има много ползи, като например облекчаване на болките в мускулите и помага да се чувствате по-малко уморени. Изпълнителката на ''Just Dance'' споделя, че обича да взема ледени вани след концертите си, за да се отпусне и да извлече всички ползи за кожата.

"Рутинна процедура след шоу: ледена вана за 5-10 минути, гореща вана за 20, след това компресивен костюм, натъпкан с ледени пакети за 20", написа тя в профила си в Instagram.

Тя е научила тайните си за грижа за кожата от майка си.

Лейди Гага и майка ѝ Синтия Германота са много близки и когато се появяват заедно на събития на червения килим, няма как да не забележите, че и двете имат сияйна и блестяща кожа. В профила си в Twitter изпълнителката сподели, че майка ѝ я е научила как да се грижи добре за кожата си. "Имам доста рутинна грижа за кожата, ритуали, които научих от майка ми и от майките на моите приятели", написа тя.