Селфито на Шарън Стоун по бикини: лятото на горещите момичета е на път

  • Сподели:
Селфито на Шарън Стоун по бикини: лятото на горещите момичета е на път

От увереността, през нотката забавление до сензационната фигура, Шарън е повече от готова за горещо момичешко лято.

Казах го веднъж, ще го кажа отново: Шарън е великолепна. Една от най-естествените знаменитости, които Холивуд може да има. Добрата енергия на тази жена е безгранична - тя рисува, позира, играе тенис и като цяло празнува живота, което прави канала ѝ в Instagram незаменим за гледане. 

Най-новият пример за нейното joie de vivre - и да си признаем, нахалство - идва под формата на селфи в огледалото по бански. С надпис "готова за лятото", Стоун е в зелени бикини с леопардови щампи, слънчеви очила Ray-Ban Clubmaster и секси настроение.

Обърнете внимание, че страхотната фигура на Шарън е съпоставена с голяма снимка на Мерилин Монро на заден план. Докато Монро е била на 27 години на този известен кадър, 65-годишната Стоун,  все още изглежда така огнена като емблематичната холивудска сирена и е доказателство, че жените трябва да празнуват тялото си на всяка възраст.

Няколко от приятелите на Стоун я поздравиха в коментарите. "#summergoals", написа Тифани Тийсен, а Мишел Пфайфър остави три огнени емотикона. Брук Бърк написа: "Yaaaaasssss, queen. Не мисля, че някога си била по-чувствена".

Дори акаунтът на Ray-Ban коментира: "Доста емблематично, ако питате нас".