Sunkissed Goddess: Ароматът на лятото и на безгрижното щастие

  • Сподели:
Sunkissed Goddess: Ароматът на лятото и на безгрижното щастие

Kilian Paris представя своя нов лимитиран летен аромат, вдъхновен от Маслото от Моной – цветове нa тиаре, потопени в кокосово масло: Sunkissed Goddess – ароматът на лято в бутилка, плажно масло върху цялото тяло и слънцето, целуващо кожата ви.

Нашият основател Kilian Hennessy пресъздава този традиционен Полинезийски еликсир с луксозен ореол от топла слънчева светлина и свежи пристрастяващи флорални нотки, които, съчетани заедно, обрисуват и съживяват неговите спомени от летните дни.

Маслото от Моной, чието име на Таитянски означава ''ароматно масло'', също така е познато като отличен помощник в събирането на слънчев тен. Заедно с парфюмеристката Calice Becker, Kilian Hennessy пресъздава неговия аромат, използвайки акорди на ванилия, кокос и две цветни нотки, идващи право от тропиците.

Sunkissed Goddess се разкрива с наситения и разкошен акорд на кремообразните бели цветове на Тиаре и чувствена есенция от Иланг-иланг. Те ни повеждат към сърцето на аромата – плътно и топло тяло от Кокос и Ванилия, а за финал нотките на Гваяково дърво и Лабданум, които са емблематични за Kilian Paris, добавят дълготрайно смолисто усещане и дълбочина.

Върховно завладяване на всички сетива и бягство от реалността Sunkissed Goddess става част от ароматното семейство The Narcotics като лимитирано предложение за летния сезон.

''Това е ароматът на лятото, ароматът на безгрижно щастие'', казва Kilian Hennessy.

Същинската есенция на лятото уловена в бутилка, флаконът ни напомня на светъл и ярък слънчев лъч, който е декориран със златни детайли.
Реалност или фантазия, моментно или дълготрайно усещане, Sunkissed Goddess е покана да се обгърнете с аромата и емоциите, които ни носи лятото, през цялата година. Уханието на затоплена от слънцето кожа, облята в кокосово масло с аромат на цветя, незабавно ви пренася на безгрижна ваканция на екзотичен остров.