Коледната картичка на Уилям и Кейт

  • Сподели:
Коледната картичка на Уилям и Кейт

В семейна хармония точно преди празниците, откриваме Кейт и Уилям, които споделят първата си коледна картичка като принц и принцеса на Уелс.

Във вторник, 13 декември, дворецът Кенсингтън публикува снимката на принц Уилям и Кейт Мидълтън с трите им деца: На снимката, която е направена по-рано тази година от фотографа Мат Портеус в Норфолк, Великобритания, щастливото семейство е усмихнато и върви ръка за ръка.

През 2021 г. Уилям и Кейт публикуваха коледната си картичка в социалните мрежи, показвайки как всяко от децата им е пораснало в сравнение с предходната година.

Крал Чарлз III и неговата съпруга и кралица-консорт Камила, вече публикуваха коледната си картичка за 2022 г.

На снимката, споделена на 11 декември и направена от Самир Хюсеин по време на игрите Braemar Games в Шотландия през септември, Чарлз е с карирано сако в неутрален тон и подходяща жилетка. Камила носи зелена шапка и съответстващо зелено сако с поп от ярко червено.

Това е първият празничен сезон, в който 74-годишният Чарлз е на трона. Майка му, кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият британски монарх, почина на 8 септември на 96-годишна възраст.

Все още не е публикувана картичка от херцога и херцогинята на Съсекс, които участват в новия документален сериал на Netflix "Хари и Меган".