Еди Редмейн официално е в модната си ера

  • Сподели:
Еди Редмейн официално е в модната си ера

Има ли нещо по-вълнуващо от това да гледаш как някой навлиза в своята модна ера?

Последната пеперуда, която излезе от пашкула си, е Еди Редмейн. 40-годишният актьор носеше богато украсен, пайетиран прозрачен топ на церемонията по връчването на наградите GQ Men of the Year, която се проведе в Берлин. Прозрачната визия на Gucci resort 2023 не е за хора със слаби сърца, но смесицата от открита кожа и пайети беше страхотно смела и привличаща вниманието. 

Облеклото е последният забележителен момент на Редмейн. Откакто си партнира с търсения стилист Хари Ламбърт (в чийто списък с клиенти влизат още Хари Стайлс, Ема Корин и Джош О'Конър), стилът на Редмейн безспорно се е издигнал.

В предишните години актьорът предимно разчиташе на умело ушити костюми. Тази есен обаче звездата се насочи към по-фънки и по-небрежни визии, като например пухкав пуловер от Marni, съчетан с драматични широки панталони. Моментът на Редмейн е като официална декларация, че сега той е дете на модата. 

В наши дни изглежда, че мъжете актьори се чувстват все по-комфортно да показват кожа на червения килим. Тимъти Шаламе, авангард на мъжкото облекло, в началото на годината се появи на червения килим на Оскарите, облечен в блейзър без риза отдолу. А след това реши да покаже и гърба си с халтера на Haider Ackermann на филмовия фестивал във Венеция.

Джерод Кармайкъл излезе без риза на червения килим на наградите "Еми" тази година, отново залагайки на кожа. А елитарният актьор Ману Риос се появи на събитието на Met Gala, облечен в дантелен костюм с пискюл, създаден от Moschino

Мъжкото облекло вероятно ще става все по-смело и пикантно през следващата година, ние, разбира се, ще следим отблизо.