Епъл Мартин е на път да се превърне в новото момиче на Chanel

  • Сподели:
Епъл Мартин е на път да се превърне в новото момиче на Chanel

18-годишната дъщеря на Гуинет Палтроу и Крис Мартин дебютира на модното ревю на Chanel Haute Couture пролет/лято 2023 в рамките на Седмицата на модата в Париж.

Епъл даде рядко интервю, в което разказа за преживяването.

"Шоуто Chanel Couture беше моето първо модно преживяване и съм невероятно благодарна на Chanel и техния невероятен екип, че ме поканиха", каза Епъл пред Vogue. "Беше вълнуващо да видя изкуството в моделите и темата на линията, която се появи по време на шоуто."

"Наистина ми харесва да съм в крак с модата. Любимите ми визии от ревюто бяха късите туидови модели с паднала талия и белите рокли с дължина до пода", допълни тя.

 

Епъл разказа за избора си на тоалет за шоуто.

"Исках моята визия да съдържа в себе си непреходността на Chanel, като същевременно добавих острота със силен поглед. Любимата ми част от визията беше комбинацията от мокасините и мини роклята. Това е нещо отличително на собствения ми стил."

Докато говореше за общото си усещане за стил, Епъл каза: "Не претендирам, че съм супер модерна. Обичам пуловери и огромни жилетки, мокасини и добър чифт удобни Levis. Най-важното нещо за мен е да се чувствам комфортно, когато нося даден тоалет. Стремя се към смесица от класика от 90-те.''

"Карл Лагерфелд се запозна с Епъл Мартин, когато тя беше на 4 годинки, и заяви, че един ден тя ще бъде момичето на Chanel", написа Дерек Бласбърг под снимките на Епъл зад кулисите. "Това се случи днес!"

С пуснатата си руса коса приликата на Епъл с майка ѝ трудно можеше да се пропусне. Полтроу редовно споменава, че Епъл е студентка в колеж, но никога не е разкривала къде.

Инстаграмът на Епъл е личен и досега тя е останала встрани от развлекателната индустрия и модата.