Кампанията на Calvin Klein за есента на 2023 г. дава ново определение на чувствеността

  • Сподели:
Кампанията на Calvin Klein за есента на 2023 г. дава ново определение на чувствеността

Calvin Klein представя кампанията си за есента на 2023 г., в която новите лица Алекса Деми, Кид Куди и Брайт Вачиравит дебютират заедно с емблематичните посланици Джени, Джунг Кук и Кендъл Дженър.

В тържеството на самоувереността и чувствеността кампанията на Calvin Klein за есента на 2023 г. виждаме две нови лица, които се присъединяват към звездния списък с посланици на марката. Американската актриса от ''Еуфория'' Алекса Деми заедно с рапъра Кид Куди правят своя дебют редом с дългогодишните лица Джени, Джунг Кук и Кендъл Дженър.

Обективирани отново от плодотворното фотографско дуо Inez & Vinoodh, всяка звезда демонстрира отличителните си личности, заснети по игрив, но стилен начин, който вече е синоним на марката. Светът на всеки талант е допълнително подсилен и чрез уникална среда и подбрани саундтраци, които безпроблемно създават атмосфера, по-голяма от живота. Макар и различна, всяка сцена безпроблемно допринася за цялостния разказ за насърчаване на овластяването и индивидуалността - ключови послания на марката. Американските звезди внасят усещане за самоувереност, като Алекса Деми поднася смела съблазън в новото бельо на Calvin Klein, а Кид Куди внушава свобода и творчество чрез своите образи.

От изток световната икона Джени повишава увереността си в комбинация от ежедневен и изискан шик, докато Джунг Кук поддържа откровена непринуденост в класически чифт дънки Calvin Klein. Ярка сцена, сияние на залеза и смели дискотечни светлини в алени и тюркоазени нюанси съставляват декорите на кампанията.

Наред със свежите американски лица е и известният тайландски актьор, певец и модел Брайт Вачиравит, чиято дебютна кампания с Calvin Klein беше обявена по-рано през август. Сниман от Джонгха Парфк, Вачиравит демонстрира тонизираната си физика в кампанията Calvin Klein Future shirt, посветена на новата серия на най-продаваната линия бельо.

С наследство от десетилетия в сферата на лайфстайл елементите, дизайнерските кодове на Calvin Klein продължават да се придържат към етиката на марката. Колекциите за есента на 2023 г. подсилват минималната, но модерна естетика, вкарвайки вечни неща от първа необходимост със съвременен savoir faire. В тона на линиите, включващи бельо, дънки и готово облекло, този сезон представя възвишени облекла, които са подходящи за всички гардероби и стилове на живот. От копринени, сложни дантелени ризи до вдъхновени от 90-те години на миналия век дънки bootcut, има по нещо за всеки. А за тези, които искат да вдигнат нивото, двуредно вълнено палто или мини пола от рециклирана кожа излъчват изтънченост и елегантност.

И накрая, асортиментът от най-новите бижута и очила на Calvin Klein предоставя най-новите съвременни аксесоари. Резултатът е израз на стил без усилие, дълбоко свързан с начина, по който живеем днес.