Майкъл Б. Джордан в гореща фотосесия за Calvin Klein

  • Сподели:
Майкъл Б. Джордан в гореща фотосесия за Calvin Klein

Майкъл Б. Джордан се съблича за първата си кампания на Calvin Klein.

Фотографското дуо Мерт и Маркъс си партнира с актьора Майкъл Б. Джордан за най-новата кампания Calvins or Nothing.

Модна къща Calvin Klein представи най-новата си кампания Calvins or Nothing с участието на актьора Майкъл Б. Джордан, заснет от фотографското дуо Мерт Алас и Маркъс Пиггот.

Актьорът се снима в нова фотосесия за колекцията Athletic and Modern Cotton Performance на Calvin Klein, включваща меки и еластични слипове и боксерки, създадени за удобно движение и максимален комфорт. Изработени от бързосъхнеща материя, артикулите са идеални както за тренировки, така и за ежедневна употреба, с различни стилове и размери.

Снимките ще бъдат показани на характерните за марката билбордове на улиците Houston St. и La Cienega в Сохо, Ню Йорк.

Подобно на Шон Мендес (2019 г.), Франк Оушън (2016 г.) и Джъстин Бийбър (2015 г.) преди него, холивудският актьор и обявеният за най-секси мъж в света от списание ''People'' за 2020 г., бе за последно беше видян в "Черната пантера: Уаканда завинаги" (2022 г.), сега е един от избраните модели на бельо на Calvin Klein. 

Класическата естетика на CK в черно и бяло е ясно разпознаваема на всяка снимка.

В най-новия си филм "Крийд III - Наследството на Роки" - спин-оф на филмовата поредица за Роки и продължение на "Крийд II - Наследството на Роки" от 2018 г. - който излезе по немските кина на 2 март 2023 г., Джордан играе добре трениран боксьор и демонстрира впечатляващата си фируга.