Марго & Chanel = секси елегантност

  • Сподели:
Марго & Chanel = секси елегантност

Марго Роби беше във фестивален стил на круизното шоу на Chanel, което се проведе в Paramount Studios в Лос Анджелис. Присъединявайки се към Кристен Стюарт, Парис Хилтън, София Ричи и Ел Фанинг на първия ред, актрисата придаде луксозен вид на фестивалната мода в дънки, триъгълно горнище на бански и болеро с бижута, изработена от чаркове с двойно С и кожени верижки, които са запазена марка на модната къща. 

За да придаде допълнителен ефект, Марго носеше характерните си руси коси в стил, вдъхновен от 70-те години. Гримът ѝ също беше сдържан, с фино очертани очи, руж и розови устни. Аксесоарът, разбира се, беше черна ватирана чанта Chanel.

Звездата от ''Барби'', която е посланик на Chanel, изглеждаше фантастично на дефилето на френската модна къща за Cruise 2023-2024 г.

По-рано този месец, Роби представи Chanel на Met Gala, чиято тема бе посветена на наследството на покойния творчески директор на Chanel Карл Лагерфелд.

Тогава тя се изкачи по стъпалата на Музея на изкуствата "Метрополитън" в разкроена черна рокля с едно рамо и прозрачен корсет - възстановка на подобна рокля от колекцията висша мода на къщата за пролетта на 1993 г.