С шикозен обяд Givenchy се появява в Бриджхамптън

  • Сподели:
С шикозен обяд Givenchy се появява в Бриджхамптън

Как да обявим пристигането на Givenchy в Хемптън? Разбира се, с гигантски жив плет от чемшир, подстриган в емблематичното лого на Givenchy. Този знак сега се издига в живописната Topping Rose House в Бриджхамптън, посрещайки местни жители и туристи на Pop-Up колекцията Plage на Givenchy - курортна колекция, която отдава почит на плажните дизайни, създадени от френската къща през 50-те години на миналия век.

Елегантен магазин предлагащ хавлиени кърпи, деликатно макраме и ленени изделия, изпъстрени с монограма на Givenchy, се намираше в задната стая на Topping Rose House, разположена край басейн, засенчен с чадъри с марката Givenchy. Черпейки вдъхновение от емблематичното убежище на мосю дьо Живанши на Ривиерата, Le Clos Fiorentina, творческият директор на Givenchy Матю М. Уилямс съчетава елегантността на Френската ривиера с непринуденото очарование на Калифорния в колекцията. Това е универсална визия, която подхожда на всеки плажен град, включително Хемптън.

В изложението, което е отворено от 1 до 14 юли, се включиха Кристи Бринкли, Моли Симс, Коко Бейси, Ди Поку, Мей Квок, Рейчъл Зоуи, Сай де Силва и Саша Бенц. Всички седнаха на обяд с три ястия в задната част на плевнята, където бяха поставени две дълги маси с живи хортензии като подложки.

"Принтовете, които Рейчъл Зоуи и Моли Симс носят, всъщност са от архива, от онези моменти през 50-те години", каза президентът на Givenchy за Америка Валери Леон. "И едно от нещата, които Юбер каза, беше, че светлината в Южна Франция кара всичко да изглежда по-красиво. За мен светлината в Хемптън кара всичко да сияе и да изглежда красиво. Ето защо я донесохме тук."

Капсулната колекция е посветена на изкуството на живота, характерно за лятото в Хемптън.