Спа круизът на Dior отплава по река Сена

  • Сподели:
Спа круизът на Dior отплава по река Сена

Всички на борда на Dior.

Френската модна къща стартира първия си уелнес круиз в Париж - плаващ спа център с пълно обслужване по река Сена, който се помещава в луксозен кораб. Круизът Dior Wellness Cruise ще плава до 14 юли.

Легендарната модна къща отново издига на по-високо ниво концепцията за релаксация и уелнес с дългоочакваното завръщане на своя ексклузивен Dior Spa Cruise. На фона на седмицата на висшата мода в Париж това пищно плаващо спа преживяване отвежда гостите на двучасово пътуване по живописната река Сена, предлагайки съчетание от разпускане и подмладяващи процедури.

Разположена на борда на зашеметяващата яхта, наречена "Stunning Excellence", нейните пищно обзаведени стаи за процедури предоставят на гостите специализирани уелнес възможности. Те гарантират едно наистина разпускащо пътуване. Това, което отличава преживяването, е уникалната възможност да се потопите в забележителностите на Париж, докато се наслаждавате на пълна релаксация в спокойните води на Сена.

В рамките на Dior Spa Cruise се предлагат две различни луксозни преживявания: круиз с процедури и уелнес круиз. Всеки круиз е с продължителност два часа, като един час е посветен на специфични уелнес процедури, а друг е запазен за почивка и развлечения.

Има богато меню от услуги, от които можете да избирате: като например процедура за лице, наречена Dior Prestige Haute Precision, включваща контуриране на лицето, за да се улесни клетъчната регенерация. Друга процедура включва техники за масаж Kobido, а хидратацията на лицето се комбинира с флорален пилинг Dior. Междувременно масажите варират от класически дълбокотъканен до акупресура.

Терапевтът ще ви попита дали желаете помещението (оборудвано с маси за процедури от Toile du Jouy) да бъде тъмно - стандартът за повечето уелнес процедури. Има обаче и втори вариант, който си струва да се използва: да оставите завесите отворени, за да се насладите на архитектурата на Париж от епохата Бел Епок, докато яхтата се носи по Сена.