Victoria's Secret представя колекцията Icon със звезден състав, включващ Наоми, Жизел, Адриана, Емили и други

  • Сподели:
Victoria's Secret представя колекцията Icon със звезден състав, включващ Наоми, Жизел, Адриана, Емили и други

Victoria's Secret представя колекцията Icon by Victoria's Secret със звезден състав, включващ Жизел Бюндхен, Наоми Кембъл, Емили Ратайковски,  Хейли Бийбър, Палома Елсесер, Суи Хеи, Адут Акеч и Кандис Суанепоел.

Кампанията отбелязва смелите и луксозни стилове на колекцията заедно с динамични жени - от завръщането на икони на марката до нови таланти.

Victoria's Secret обяви дебюта на The Icon by Victoria's Secret - нова колекция сутиени, бикини и бельо, която празнува формата на жените. Кампанията, центрирана около новия сутиен Icon by Victoria's Secret Push-Up Demi Bra, включва мега таланти, сред които Адут Акеч, Хейли Бийбър, Палома Елсесер, Суи Хе и Емили Ратайковски, както и завръщането на Жизел Бюндхен, Наоми Кембъл, Адриана Лима и Кандис Суанепоел.

Кампанията, заснета от известния фотограф Микаел Янсон и стилизирана от Камила Никерсон, включва силуетни изображения, които улавят силата на всяка жена. Избрани таланти, включени в кампанията, ще бъдат представени и в ''The Tour'' - преосмислено модно шоу на марката, което ще бъде посветено на изгряващи световни творци и чиято премиера е тази есен.

"Развълнувани сме да представим колекцията The Icon by Victoria's Secret. Колекцията е създадена, за да подчертае естествената форма на жената, като същевременно остава вярна на поддържащия и безшевен вид, който обичаме. Това е вълнуваща колекция, която можете да добавите към гардероба си, като същевременно затвърждаваме факта, че всички сме икони", казва Джени Шафър, главен директор по дизайна във Victoria's Secret

Акеч и Елсесер бяха сред първите членове, обявени през 2021 г., на VS Collective - алтернативата на "Ангелите" на марката.

"Кампанията наистина е продължение на мисията на марката за овластяване на всички жени и ми хареса да участвам в такива въздействащи моменти от пътя на Victoria's Secret", казва Акеч.

"Талантите, включени в кампанията, са динамични жени от миналото и настоящето на марката, които въплъщават това, което означава да се чувстваш уверена и силна по свой собствен уникален начин, с отличителни и силни гласове, което ги прави иконични", пише Раул Мартинес, главен творчески директор на Victoria's Secret.

През 2018 г., по време на последното модно шоу на Victoria's Secret (поне във вида, в който го познаваме), марката организира драматично изпращане на Адриана Лима, която окачи крилата си, така да се каже, след почти две десетилетия. 

"Тогава си мислех, че това е последното ми пътуване за Victoria's Secret. Беше много емоционален ден - не само ден, цяла година, защото знаех, че това предстои. Винаги съм била много свързана с марката и винаги съм я обичала. За мен това беше отвъд работните отношения - чувствах се така, сякаш те са част от моето семейство и от моя живот."

Но след това Victoria's Secret - в процес на мащабно ребрандиране, с изцяло нов ръководен екип и изцяло променен подход към това кой (и как) я представлява - я потърси отново. "Бях развълнувана", казва Лима. "И не се замислих."
През април тя се събра отново с марката, за да стартира новата кампания за нейната Heavenly Eau de Parfum.

"Снимала съм много кампании за Victoria's Secret в различни етапи от живота си. Да снимам кампанията на Icon на този етап е наистина удовлетворяващо. Това е много голямо послание, защото е свързано с приемането на жените във всяка култура, форма, етап от живота им. Ето защо съм тук и ето защо приех", споделя Адриана Лима.

"Всяка жена донесе своята магия на снимачната площадка и помогна да оживее кампанията по такъв красив начин. Както талантът, така и визуалните ефекти и самата колекция - кампанията е празник на това, което прави всяка жена емблематична: да прегърне себе си", казва Адут Акеч.