Бали Убуд Monkey Forest

  • Сподели:

Monkey Forest е едно от най-популярните и уникални места за посещение в Убуд. Това е светилище за близо 700 балийски мартеници, наречени макаки (макак риза). Посетителите могат да се разходят из гъстата джунгла и да срещнат тези любопитни и палави животни в техния естествен обитател. Monkey Forest не е само забавно преживяване, но и възможност да се научите повече за балийската природа и култура.

Макаките в Monkey Forest са свободни да се разхождат из целия парк, като по пътя може да срещнете групи от тях, които се хранят, играят или просто се наслаждават на джунглата. Въпреки че макаките са популярни сред посетителите, е важно да се запази разумно разстояние и да се следват инструкциите на местните водачи, за да се избегнат неприятности.

Подобно на другите свещени места в Бали, Monkey Forest е дом на традиционни храмове и свещени места. По време на вашето посещение, може да откриете древни статуи, храмове и дори да се включите в някои от ритуалите, провеждани в парка.

Monkey Forest е единствено място, където можете да се сближите с дивата природа на Бали и да се насладите на интересното взаимодействие между хора и животни.