Астрологична карта за зодия Стрелец

  • Сподели:
Астрологична карта за зодия Стрелец

Родените под знака на Стрелеца, обхващат периода между 23 ноември – 22 декември. Управляващата планета на този огнен знак е Юпитер. Зодиакалното качество при тази зодия, носи подвижен елемент и той е деветият знак в Зодиака.

Числата, които носят късмет на този астрологичен знак са – 9, 4, 7, 3, 1 , а най-успешните дни за него в седмицата са – събота, четвъртък и петък.

Това е знакът на свободния дух и приключенията, който твърдо се е захванал към новите и носещи много емоции изживявания. За него е присъщо самопознанието, именно оттам се поражда и неговото любопитство. Стрелецът обича да се информира и да събира допълнителни знания от всякакъв вид източници.

Този знак е истинско въплъщение на силната енергия и ентусиазма. През целия си живот, той се стреми към духовна мъдрост, както и към намирането на сродна душа, превъплътена в една истинска изгаряща любов. Знакът на Стрелеца е символ на бъдещето, което успява да отмести всичко минало и забравено,  поради тази причина всички представители на този огнен знак, носят силна доза оптимизъм, вяра и надеждата, че всичко може да се промени и да стане много по-добро и красиво.

Стрелецът е личност изпълнена с много добро настроение, позитивизъм, благородство, щедрост и интелект, а това съчетание наистина трудно се среща при останалите хора. Този зодиакален знак носи душата на дете и вярата, че всички мечти, рано или късно се превръщат в реалност, затова човек, никога не трябва да спира да мечтае. 

Стрелецът е силно привлечен от всичко, което носи силни емоции и може да раздвижи кръвта му, като екстремни спортове, пътувания до далечни дестинации и опознаване на различни култури. Добър, забавен, щедър, интелигентен, любопитен и до болка откровен, той трудно успява да запази за себе си своите мисли, а неговият директен подход често пъти е причина останалите хора да се засегнат жестоко от думите му, но въпреки това той държи да бъде честен и прям. Неговата импулсивност често пъти го отвежда на места, за които той самият не е планирал, че може да посети. 

Знакът носещ названието Стрелец е знакът, който дава надежда на другите, като директно им казва, че когато са паднали и не са успели да достигнат до финала, животът ще им предостави нова възможност и тогава те ще бъдат истинските победители, защото този знак носи със себе си винаги позитивна нагласа, че всичко в света е възможно, стига човек да има желание и просто да опита. 

Позитивен и енергичен, неговата рождена настройка не му позволява да вижда лошото и да бъде некоректен с останалите хора, това просто е под неговото достойнство, защото Стрелецът е създаден да помага, а неговата съвест и жалостивост го правят наистина необикновено човешко създание, излязло от приказните истории, които всички сме чували, как магьосникът успява да въдвори мир и любов, там, където те липсват. 

През живота му, съдбата успява да му изпрати много шансове, чрез които да се развива и да бъде успешен, въпреки че той често пъти предпочита да остане безгрижен и да се радва на живота, докато може. 
Стрелците са хора, които общуват лесно с всички останали, благодарение на своята оригиналност и шеги, те успяват да пречупят ледовете и да спечелят за приятели, дори и най-затворените и дръпнати хора.