Жената Стрелец – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Стрелец – любопитни черти от нейния характер

Стрелецът е деветият зодиакален знак, свързан със съзвездието Стрелец и управляваща планета -  Юпитер. Тази зодия обхваща датите между 23 ноември – 22 декември.

Стрелците са хора, които притежават истинска дарба в общуването – интелигентни, социални, весели, енергични и изключително остроумни, с тях хората успяват да се отпуснат и да се забавляват истински. 

Жената Стрелец е активна, умна, харизматична с чувство за хумор. Тя е грижовна и изключително привързана към семейството си. Тази жена е така енергична и дейна, че не се притеснява да се занимава едновременно с домакинството и своята кариера. 

Жената Стрелец, като виден представител на тази огнена зодия обича приключенията, флирта и разнообразието. Тя е спокойна, весела, харизматична и изпълнена с оптимизъм жена, напълно доволна от факта, че е жива. Жените представителки на тази зодия обичат да пътуват, както и приключенията, тези жени са изключително активни и това да тъпчат на едно място направо ги влудява. 

И тя, досущ като мъжкия представител на тази зодия, обича своята свобода и не би живяла с хора, които по някакъв начин я ограничават и стопират да живее живот, изпълнен с разнообразие, земни наслади и много настроение. Тази жена без проблем успява да убеди хората около себе си в совите собствени философии, благодарение на своята управляваща планета Юпитер, която я изпълва с енергия и поглед към бъдещето.

Жената Стрелец е пряма, насърчаваща останалите и вечно ентусиазирана, изпълнена с толкова много енергия, че просто няма как хората да не ѝ се възхищават. 
Влюбената жена Стрелец е грижовна, всеотдайна и обичаща с цялото си сърце, но до момента, в който не разбере, че по някакъв начин е подведена и лъгана, тогава тя няма да остане във връзка, в която я кара да се чувства нещастна, а ще се включи на позитивен режим и просто ще затвори тази страница от своя живот.

Жената Стрелец е изключително силна и притежава много качества, които ѝ позволяват да има около себе си безброй верни хора, на които може разчита, както и работа, в която може да доказва своите качества и сама да изкачва нови върхове. 

Жената Стрелец е искрена и напълно откровена, дори и на моменти да изглежда някак нетактична, тя предпочита да сподели своите мисли, без значение, дали са в синхрон с тези на останалите хора. Тя е предан приятел, на който определено човек може да разчита, както за добър съвет, така и за материална подкрепа.

Жената, родена под този астрологичен знак, е интелигентен противник, който не умее да носи негативни чувства в себе си, защото не е злопаметна, дори когато е силно наранена тя продължава да гледа оптимистично на събитията и никога не се задълбочава във вредни и токсични мисли.

Очарователна, принципна и добронамерена, тя лесно успява да спечели, дори и недоброжелателите си на своя страна, защото излъчва спокойствие, оптимизъм и сила на духа.

Това е най-жизнерадостната жена от всички останали представители на зодиака, защото успява да задържи усмивката си, дори и в най-трудните моменти, в които сърцето ѝ настина плаче.  

Предлагаме ви и: Жената Лъв – любопитни черти от нейния характер

Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Жената Рак – любопитни черти от нейния характер

Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер