Дата на раждане 17 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 17 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 17-то число от месеца

Качества
Числото 17 е необикновено и носещо силна активност, което е и причината неговите притежатели да имат свободолюбив и приключенски характер. 17-ките са в постоянно движение и са хора, в които извират постоянно нови интересни идеи. Промяната за тях е просто начин на живот и без нея хората родени на тази дата се чувстват като в затвор.

17-ките обичат да пътешестват и да откриват нови места, тъй като изпитват постоянна нужда от промяна на обстановката. Човекът, роден на тази дата, е изключително активен, умен, забавен, чаровен, независим и обичащ да мечтае. Хората родени на тази дата са хем практични, хем творци по душа, които успяват лесно да намерят пътя и в най-задънените улици благодарение на своята логичност и бърза мисъл. 17-ките са трудолюбиви и усърдни, въпреки че не винаги са заредени на работна вълна и често се отплесват със странични занимания. 

Взаимоотношения
В любовните си връзки 17-ките са открити и верни партньори, въпреки това от време на време изпитват силната нужда да променят нещо и да потърсят малко адреналин встрани от връзката, в която се намират. В действителност 17-ките са изключително силни личности, които държат особено много на своята лична свобода и когато тя бъде застрашена по някакъв начин, те са готови да сложат край, дори и на дългогодишни отношения.

Авантюристични и готови постоянно за някаква промяна, хората родени на тази дата, изпитват истинско удоволствие от сексуалния акт, нещо повече те се раздават на пълни обороти и държат и половинката им да остане задоволена. Сексуални, енергични, жизнени и много страстни, те са като магнит за срещуположния пол. Човекът, роден на тази дата, е щастлив единствено, когато е заобиколен от хора, които по никакъв начин не се опитват да ограничават и отнемат свободата му - в противен случай той просто си събира багажа и поема в друга посока. Забавен и щедър този човек бързо става душата на компанията, което е и причината да бъде заобиколен от много и верни другари.

Щастливи цветове
Щастливите цветове при 17-ките са светло зеления и синия цвят. Когато са облечени в тези цветове 17-ките просто сияят и успяват да омагьосат с този силен позитивизъм и хората около себе си.

Бъдеще
За 17-ките е изключително трудно да се развиват и израснат на служебното си място, защото тяхното желание за приключения е много по-силно от възможността им да се устроят на едно място и да помислят за бъдещето си. Хората родени на тази дата обикновено мислят и живеят от днес за днес, което всъщност пречи на това да създадат здрави основи под себе си. Те са безкрайно интелигентни, любопитни и креативни, но за жалост не могат да задържат за дълго време вниманието си върху един проект и така без да осъзнават разхвърлят, както своите мисли, така и бъдещето си.