Енергийни послания, които ще ни помогнат да повярваме в себе си

  • Сподели:
Енергийни послания, които ще ни помогнат да повярваме в себе си

Не винаги успяваме да се задържим на повърхността, особено когато животът ни подлага на непрестанни удари, срещу които трябва да бъдем много гъвкави и силни за да можем да останем стабилно на мястото си. Все по-често ни се случва да прекланяме глава и да затрупваме ума си с милиони въпроси, които допълнително отнемат почвата под краката ни и ни карат да се чувстваме несигурни и объркани. Но когато човек осъзнава своята могъща вътрешна сила, той ще може по-лесно да преминава през всички трудни периоди от живота си и не само, че ще остава непоклатим на повърхността, но и ще може да сбъдне всяка своя мечта.

За да бъдем силни и за да можем да се заредим със смелост е нужно всекидневно да си повтаряме по едно от енергийните послания, имащи за цел да повишат нашата самооценка и да ни накарат да придобием вътрешна сила.

Енергийни послания

Аз обичам себе си с всички качества и недостатъци, с които ме е създал Бог и единствената промяна, към която се стремя, е да не спирам да се развивам емоционално, физически, ментално и духовно, защото само чрез постоянната трансформация и израстване мога да премина на следващото ниво, докато не изпълня земната си мисия!

Аз съм част от Вселената и именно тя ме зарежда с енергия, но го прави винаги, когато сърцето и душата са ми отворени към доброто и любовта!

Точно в този момент заличавам всяка болка, обида, гняв и завист, защото те са тези камъни, които са се закачили на шията ми и които няма да ми позволят да изплуват над повърхността, а през целия ми земен път ще ме дърпат към дъното!

Притежавам цялата сила да променя себе си към по-добро, да се впусна в красивите събития идващи към мен, както и да създам едни незабравими спомени, които след години ще изпълват душата ми с удовлетворение!

Дори и провалът носи към мен специален урок под формата на мъдра поука, имаща за цел да ми подскаже къде са моите грешки и какво трябва да променя в живота си, за да започна да се движа напред към мечтите си!

Харесвам всичко в себе си – моето тяло, моята усмивка, моето отражение в огледалото и най-вече неопетнената си душа, която ще се постарая да съхраня чиста до самия края на това вълшебно приключение!

Животът е красив и щом аз усещам аромата на щастието, това директно означава, че то наближава и съвсем скоро ще стане част от живота ми. Единствено трябва да успея да не се подавам на тъмните емоции, като – злоба, гняв и завист, за да мога да съхраня ума, емоциите и душата си за онези прекрасни събития, които тепърва предстоят да се случат!

Аз вярвам, че ще успея, защото съм готов да положа усилия към промяната и да извървя трънливия път към успеха! Притежавам всички необходими качества да бъда победител обгърнат от щастието!

Аз вярвам във вътрешната си сила, а щом усещам тази могъща енергия в себе си, означава, че съм способен да се преборя с всяка трудност, болка и разочарование в живота си и да продължа много по-силен напред към успеха!

Когато влагам енергията си в създаването на позитивни мисли, аз ще мога по-бързо да привлека красивите моменти в своя живот, но докато не спирам да се подценявам и да вярвам, че съм слаб - Вселената ще продължава да ми изпраща безброй много изпитания, чрез които да ме калява!

Когато насочвам мислите си към щастието, то като магнит ще бъде привлечено от тях, но за целта трябва да повярвам в себе си, защото аз съм необикновен благодарение на всички качества, които изграждат цялата ми същност и които ме правят предопределен да сбъдна всичките си мечти!