Годишен хороскоп за зодия Риби – 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Риби – 2023 година

Зодия Риби
19 февруари – 20 март
Управляващи планети – Юпитер и Нептун

2023 година за вас ще бъде изключително благоприятна, ще ви зареди с положителна енергия и ще започнете да се чувствате по-сигурни емоционално. Дори и дребните спънки няма да успеят да свалят борбения ви дух. 

Годината ще ви зареди със спокойствие и търпение, които ще ви помогнат да се посрещате по-хладнокръвно трудностите и искрено да се радвате на прекрасните мигове, които ви е отредила съдбата.

Годината на Водния заек, ще отвори пред вас нови врати, зад които ще се крият наистина перфектни възможности, които ще ви дадат шанса да изпъкнете, да сe развивате успешно и междувременно, да се обогатявате духовно.

Работа
С каквото и да се захванете Годината на Водния заек ще ви предложи един реванш, спрямо предходната година, тя ще ви възвърне всичко, което е успяла да отнеме от вас през последните няколко месеца и този път 2023 г. ще бъде значително по-щедра към вас. Още в началото на Новата година вие ще се почувствате заредени с нови сили и енергия, които ще вложите в реализирате на голям печеливш проект.

Годината ще бъде значително по-успешна, ако успеете да се напаснете с колектива и да действате заедно. Август месец ви предстои едно работно пътуване, което ще успее да разшири хоризонтите пред вас и ще ви даде шанс да покажете пред останалите хора на какво сте способни.

Любов
Важно е през тази година да бъдете по-търпеливи и да не подхождате прекалено емоционално към партньора си. В началото на годината във връзката ви ще настъпи период на наместване, в който ще ви се даде шанс да се на паснете и да откриете своите взаимни недостатъци със своя партньор. 

Опитайте се да бъдете по-спокойни и не действайте под натиска на своите предусещания и интуиция, защото през тази година голяма част от тях ще бъдат лъжовни и ще успеят да ви объркват допълнително.

Необвързаните Риби ще имат възможността да срещнат интересен човек, още в началото на годината, който ще внесе много настроение в техния живот.

Здраве
През цялата година ще се радвате на добро здраве, единственото което трябва да направите е да спазвате трите основни правила - чиста храна, витамини и спорт. Винаги когато имате свободно време, го запълнете с разходки, така ще можете да избистрите своите мисли и да поддържате добра физическа форма.