Хороскопът на High View Art: от 19 до 25 февруари

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art: от 19 до 25 февруари

Новата седмица на февруари ще започне с навлизането на Слънцето в знака на Рибите. Активността, колективните дела и глобалните идеи ще бъдат заменени от философско разбиране на случващото се, гмуркане в дълбините на вашето подсъзнание и размисъл. За Рибите в този период най-правилните решения ще се вземат с помощта на интуицията, прозренията и гласа на сърцето. При Девите добре смазаният ритъм на живот може да даде внезапен срив и реалността ще се появи в малко по-необичайна светлина.

Най-прогресивните представители на знака ще могат да се възползват от това, но само като престъпят обичайните си нагласи. Близнаците донякъде ще отслабят интелектуалните си стремежи, ще се отпуснат и ще могат да се насладят на просто съзерцание. Стрелците може леко да намалят социалната си активност, посвещавайки повече време на спокойно семейно общуване, както и на вглъбяване в себе си. Раците ще се занимават със самовглъбяване, и този път доста успешно, тъй като ще открият много положителни или полезни неща. Скорпионите ще изпитат ефекта на един стар мъдър цитат: "Много знания - много тъга". Представителите на знака ще трябва да тъгуват доста дълго време, докато Слънцето започне да се приближава към Овена в транзитното си движение.

Съвпадът на Венера и Марс в средата на седмицата ще направи особено активна сферата на романтиката и връзките. Самоизразяването в този период ще бъде свързано предимно с демонстрация на собствената сексуалност, като се набляга на външните предимства, напористостта и силата. Горещината на страстта в отношенията ще изпитат представителите на огнената стихия - Овните, Лъвовете и Стрелците, както и Скорпионите. Последните обаче ще са склонни умело да маневрират встрани от негативните последици от този двусмислен транзит на планетите.

Пълнолунието в Дева на 24 февруари ще донесе много "земна" енергия, която ще помогне за осъществяването на отдавнашни планове, които преди това са изглеждали ефимерни. Това събитие може да открои част от живота или връзката, в която е време да сложите край.  Пълнолунието в Дева е добро начало за промяна на начина на живот, започване на диети, физически упражнения. Козирозите и Телците може да успеят повече от другите, а Водолеите и Везните няма да сгрешат, ако наблегнат на подобряването на собственото си здраве с балансирана диета и по-активен начин на живот.

Седмицата ще бъде завършена от напрегнатата квадратура на Венера и Юпитер, която ще намали самоконтрола на най-типичните представители на Зодиака и мнозина ще бъдат склонни да надценяват чувствата си, да проявяват ненужна щедрост или да използват неетични средства, за да постигнат целите си. Телецът, Стрелецът, Везните и Рибите трябва да контролират харченето на финансите си, а Рибите, Лъвовете и Раците трябва да бъдат по-внимателни, когато дават обещания.

Овен 
Овенът ще се гмурне в сферата на романтиката и взаимоотношенията. Но си струва да се отбележи следното - прекалената инициативност едва ли ще им донесе дългосрочни положителни резултати. Представителите на огнения знак е желателно да запазят известен неутралитет в общуването с почитателите си, да насърчават най-достойните, по-малко да попадат под влиянието на ярка външност или широки жестове, които едва ли ще бъдат истински чувства.  Финансовата страна на живота обещава да бъде доста предвидима, а здравето няма да създава особени проблеми.

Телец 
За Телеца седмицата ще донесе добри възможности да насочи живота си в по-положителна посока. Това ще се отнася не само за перспективите в работата, но и за подобряване на качеството на живот. Представителите на знака могат да променят режима на деня, да увеличат физическата активност, да направят избор в полза на по-здравословна и полезна храна. Тези, които отдавна мечтаят да се отърват от излишните килограми, ще могат да започнат много ефективна диета, която ще зарадва с резултатите си в най-близко бъдеще. Финансовата сфера ще бъде стабилна, през втората половина на седмицата трябва да внимавате само за разходи под влияние на минутни емоции. Здравето на Телеца ще бъде добро, а романтичната част от живота може да донесе някои изненади.

Близнаци 
Близнаците ще имат доста спокойна и релаксираща седмица, но това не отменя командировките по служебни въпроси, пътуванията за роднини и доста активната физическа дейност. Настроението обещава да бъде необичайно стабилно, емоционалният фон - равномерен, а отношенията с околните - конструктивни. До средата на седмицата може да се появят добри финансови перспективи: това ще добави оптимизъм и ще ви позволи да похарчите някои непланирани суми за собствените си удоволствия. Романтичната част от живота обещава да бъде интересна за необвързаните представители на въздушния знак, докато Близнаците, които вече са във връзка, може да се сблъскат с недоразумения и конфликти от страна на партньорите си през уикенда.

Рак 
Раците ще бъдат заети с чисто материални въпроси. Професионалната сфера ще изисква много време и усилия, което ще ви принуди да работите дори през почивните дни. Подкрепата на приятелите и семейството обаче ще помогне за успешното преодоляване на всички трудности, а грижите на партньорите ще изравнят евентуалната умора и нервно напрежение. Финансовото положение ще бъде стабилно през първата половина на годината, но през втората половина може да има някои загуби. Това няма да нанесе големи щети на бюджета, но ще накара трупащия пари Рак да бъде малко нервен. Здравето може да бъде застрашено от колебания на атмосферното налягане и пренебрегване на съществуващи хронични проблеми.

Лъв 
Лъвовете ще бъдат особено склонни към мързел, тъй като според тях емоционалното извисяване е възможно само в присъствието на почитатели и вълнуващ флирт. Така че през следващите дни представителите на знака ще прехвърлят целия си живот във виртуалната сфера, като предпочитат да прекарват времето си в социалните мрежи, лежейки на дивана с вкусен сандвич в ръка. Уикендите, между другото, ще предпочитат да предприемат активно пазаруване и пътувания, за да посетят приятели или роднини. Рисковете от харчене на повече от необходимото са много вероятни, но едва ли ще разстроят Лъвовете, които не са склонни да пестят от собствените си удоволствия и развлечения. Здравето може да пострада от заседналия начин на живот, особено опорно-двигателният апарат и храносмилането.

Дева   
Девите ще имат чудесна възможност да променят обичайния си живот, да внесат нещо ново в него и да пренаредят съществуващия ритъм. Препоръчително е да наблегнете на физическата активност, която, освен всичко друго, ще ви достави удоволствие - например танци или други интересни спортове. Романтичната сфера ще накара някои да преразгледат част от собствените си убеждения и нагласи към по-спонтанни, директни и позитивни. Проблемите на децата може да отнемат много време и ще трябва да се решават много систематично. Здравето на Девите ще бъде добро само ако вземат превантивни мерки и спазват правилна диета през цялата седмица.

Везни 
На Везните се препоръчва да обръщат достатъчно внимание на здравето и физическата си форма. Желателно е да се подложите на медицински преглед, като получите общи показатели за състоянието на организма си. Получената информация ще ви помогне да направите правилни изводи за начина си на живот, а след това да започнете да коригирате евентуални грешки. Професионалната сфера ще бъде активна при тези, които се занимават с изкуство, красота, услуги и търговия. Не е изключено и увеличаване на доходите в тези сфери. Романтичната страна на живота ще зарадва самотните до момента с нови приятни запознанства, срещи и флиртове. Везните ще бъдат особено забележими за противоположния пол през настоящия период, благодарение на по-спокойното и предизвикателно поведение, по-сексапилния стил на обличане и откритото показване на емоциите си.

Скорпион 
Скорпионите ще се потопят в дълбините на философията, във въпросите на Вселената за живота и смъртта. Това ще се отрази и на поведението на представителите на знака, които ще са склонни да се "издигат" над ситуациите, да гледат на себе си "отгоре", да оценяват своите действия и тези на хората около тях отвисоко. Съблазнени от замислеността обаче не бива да бъдат дори и непознати хора - при най-малкия опит за посегателство върху ценностите или убежденията на опонента на Скорпионите рискуват да получат много бърза и остра реакция. И тогава те ще потънат обратно в съзерцание. Здравето може да страда от простудни инфекции през първата половина на седмицата, но финансовата сфера обещава да зарадва с пари от неочаквани източници.

Стрелец 
Стрелците донякъде ще забавят темпото от предходната седмица, позволявайки си да се "пуснат по течението" и да се наслаждават на малките неща в живота. Рисковете от спонтанни и ненужни разходи са високи през втората половина на седмицата, така че е най-добре да избягвате пазаруването и всякакъв вид харчене. За необвързаните са възможни нови запознанства и срещи, като най-вероятно тези контакти ще са свързани с професионалната сфера или хобито. Материалното положение ще зависи от представителите на знака, но здравето може да пострада. През уикенда Стрелците трябва да предпазят себе си и психиката си, защото посещението на многолюдни места е строго противопоказно. Същото се отнася и за дългите пътувания с автомобил.

Козирог 
Седмицата ще донесе някои промени в професионалната сфера, повечето от които ще бъдат приети положително. Възможности за самореализация ще възникнат за тези, които се занимават с производство, медицина и туризъм. Учителите и социалните работници могат ярко да заявят себе си. Да привлекат вниманието към себе си и дейността си ще могат тези, които популяризират идеите си в социалните мрежи. Материалната сфера ще бъде стабилна, но благосъстоянието може да се влоши през втората половина на седмицата поради нервно вълнение във връзка с бързо променящи се събития. Препоръчват се леки успокоителни природни средства, които ще могат да подобрят качеството на съня, да стабилизират реакциите на нервната система. Романтичната страна на живота няма да занимава особено Козирозите, които ще предпочетат срещите с близки приятели.

Водолей 
Водолеите ще е добре да обърнат внимание на здравето си, като се справят с дългогодишни или хронични заболявания. Мнозина ще имат възможност да се отърват от лошото здраве с най-простите и евтини средства. Нетрадиционната медицина и дихателните практики могат да дадат добри резултати. Финансовото положение на мнозина ще се подобри значително през втората половина на седмицата, главно благодарение на професионални успехи и подаръци от близки хора. Новите работни проекти могат да дадат тласък на Водолеите в средносрочен план, особено в областта на кариерата. Романтичната сфера ще бъде особено богата на общуване, срещи, запознанства и флиртове.

Риби 
Изострената интуиция ще помогне на Рибите да решат успешно отдавнашни проблеми и да помогнат на близките си да направят правилния избор. Професионалната сфера ще бъде донякъде нестабилна поради интригите на някои колеги или служители. По-добре е да изясните отношенията си, тъй като не са изключени общи недоразумения или погрешно изтълкувани думи. Финансовата сфера обещава да бъде доста стабилна, а пазаруването в края на седмицата може не само да достави удоволствие, но и да попълни гардероба с красиви и ефектни вещи. Здравето може да напомни за себе си с хронични ендокринни проблеми, а превантивните мерки ще бъде много полезно да се вземат предварително.