Най-големите интриганти и подмазвачи сред зодиите

  • Сподели:
Най-големите интриганти и подмазвачи сред зодиите

Тези зодии обичат да остават в сянка и го правят с единствената цел да дърпат конците в живота на другите. Обикновено на пръв поглед изглеждат приятелски настроени и готови да помогнат, в действителност тези зодии винаги имат някаква задна мисъл, която ги кара да поставят поредната маска и да заплетат безброй много интриги, чрез които да получат някакво вътрешно удовлетворение. Тези знаци обичат клюките, дори може да се каже, че огромна част от живота им преминава в това да обсъждат нечий живот и да интригантстват по чужд адрес. Освен лицемерни и подли те знаят как да влязат хитро под кожата на човек само със своите подли номера и заплетени интриги.

Разберете кои са най-хитрите и манипулативни подмазвачи сред зодиите. 

Дева
Тук е важно да споделим, че Девата е от зодиите, която не обича прожекторите, но за сметка на това много си пада по клюките и по това да разбере какво точно се случва в живота на хората. Понякога страдаща от прекалено любопитство тази зодия си вре носа, където не трябва и чула-недочула е готова да сподели пикантната информация и с другите. На пръв поглед мила и загрижена за чувствата на другите Девата е като една бездънна кутия, в която човек може да открие всичко – доза лицемерие, доза любопитство и доза подмазвачество, според това на къде се е наклонила везната. Само за да гледа сеира тази зодия е способна да украси истината и да я сподели в най-неподходящия момент, в който взривът от нейното интригантство ще свали най-много жертви.

Когато Девата е решила да се издигне на професионално ниво тя е готова до включи целия си арсенал от подмазвачески реплики, каращ нейните събеседници да настръхнат от радост. Дори и да не мисли повечето от изречените комплименти по ваш адрес, Девата няма да се поколебае да ви каже как сияете при положение, че в момента сте с 40 градуса температура. Подмолна и лъжлива Девата има много начини, чрез които да си проправи път напред и тук най-страшното е че тази земна зодия е готова да се умилква хитро на своите шефове, докато не получи желаното място.

За Девата не е необичайно да прекара часове на прозореца дебнеща да се случи нещо интересно или пък застанала пред блока с бабите да обменя още полезна информация под формата на пикантни клюки. Този знак така умело съхранява тайните си, че именно с тази цел е решил да се вкопчи в живота на другите, за да забрави напълно своите собствените грешки, проблеми и вечни дилеми. Не се учудвайте, ако днес Девата е решила да направи някакъв спонтанен и мил жест към вас, а утре е разказала гласно всичките ви тайни и е развалила напълно доброто ви име, това е просто част от репертоара на тази зодия, която се храни с клюките. 

Риби 
На пръв поглед тихи и умерени Рибите много добре успяват да прикрият своите тъмни страни и да заблудят останалите, като демонстрират пред тях колко са грижовни, щедри и мислещи за благото на другите. Всъщност тази тайнственост, която се наблюдава в знака на Рибите, е насочена изцяло върху техния живот, там е като бездънен океан от скрити лъжи, в който всеки човек би могъл да се удави. Последният зодиакален знак може да бъде много находчив и чрез правилно премерени комплименти да постигне своето. Дори и да не мисли огромен процент от хвалбите, които изрича по ваш адрес този знак ще го направи с такъв финес, че и вие самите ще повярвате. Рибите са знаците, които много ловко обработват хората около себе си, най-вече тези, които са силно привързани към тях и които ги обичат. Към тях могат да използват, хем подмазваческите си черти, хем хладнокръвното лицемерие. 

Всъщност тази мистичност изчезва, когато Рибите са си поставили за цел да разберат някаква клюка и да си ''начешат крастата''. Въпреки че на пръв поглед бихте могли да останете заблудени от срамежливостта и чара на този воден знак, всъщност Рибите са като хитри акули, които безцеремонно търсят някаква провокативна истина, чрез която да съсипят нечий чужд живот, след което да приберат печалбите. 

Виж още