Най-големите шопинг маниаци сред зодиите, които могат денонощно да пазаруват

  • Сподели:
Най-големите шопинг маниаци сред зодиите, които могат денонощно да пазаруват

Това са зодиите, чийто пъп е хвърлен в някой магазин или Мол. Тези зодии са широкопръстовци, които могат за секунди да изхарчат цялата си заплата за предмети, които според тях притежават способността да подобряват настроението им, но дали е съвсем така или тяхното се е превърнало в мания, ще разберем малко по-късно. А сега вижте кои зодии не само, че успяват да изкарат целия ден в пазаруване, но могат и да не заспят, ако не са си набавили желаната покупка. 

Близнаци
Близнаците печелят класацията по широки пръсти, през които парите просто изтичат, още преди този знак да е успял да им се порадва. За Близнаците е изгубен живот този, в който няма закупени удоволствия. За този знак красивите предмети не само, че галят сетивата, но и наистина успяват да подобрят настроението му. Може да се каже, че Близнакът е измислил пазаруването, особено това, в което няма предварително изготвен списък, нито пък забрани, а само безсмислено пръскане на големи суми пари. Обикновено дамите от този знак са по-склонни да залитат по луксозните магазини и да мятат пари за скъпи вещи, които могат да не им влязат никога в употреба, но по-важното е, че Близнаците са успели да запълнят емоционалните си липси, чрез безотговорно и скоростно пазаруване. Дори на следващия ден да се събуди без една стотинка, тази зодия никога няма да се откаже от този така необичаен спорт, който практикува, още от най-ранна детска възраст и който успява да ѝ създаде неописуемо удоволствие, което да я зареди за дни напред до следващия шопинг.

Стрелец
Стрелецът също е като ''луд с картечница'', когато влезе в по-голям магазин, обикновено с интересни джаджи и техника, към които този знак е силно пристрастен. Тогава зениците на Стрелеца не само, че се разширяват, но той е способен да изхарчи всичките си пари за предмети доставящи му моментни забавления или пък такива, с които да се върне отново в детството. На пръв поглед пазещ поведение Стрелецът се опитва да обясни на другите, колко е вреден хаотичният, безцелен пазар, като всъщност през това време самият той пълни няколко пазарски колички с връх. По природа чревоугодник, обичащ вкусната и разнообразна храна, този знак е готов да хвърли много пари по необичайно ястие, което преди време си е мечтал да пробва. 

Лъв
Тук е важно да отбележим, че Лъвиците застават на преден план по скоростно харчете на пари за шопинг. Обикновено тези красиви дами залагат на по-скъпи и луксозни продукти, като почти никога не се ограничават да закупят това, което им е взело ума. Една истинска Лъвица може да прекара безброй много часове, както в избор на хранителни продукти, така и на дрехи, като е без никакво значение каква е стоката в магазина, обикновено жената от този знак обича да оставя дълго пред всеки щанд и да прекарва много време, в което да разгледа всеки продукт и да прочете упътването и всички етикети на него. За една жена Лъвица ден без шопинг е просто изгубен ден, който не носи никакви емоции и смисъл. Мъжете също обичат да си угаждат, като по-скоро залагат на марковите стоки, чрез които могат да демонстрират своя стил и класа пред другите хора. 

Виж още