Зодиите, които никога не остаряват

  • Сподели:
Зодиите, които никога не остаряват

Това са зодиите, които успяват да съхранят своите детски черти до дълбока старост. Тези астрологични знаци, сякаш през целия си живот обитават друга Вселена, в която властват приказни герои, а светът е изобилие от радост, светлина и положителни емоции. 

Разберете кои са тези зодии, които на 100 години продължават да мечтаят и да съхраняват най-чистите и детски усещания в себе си.

Водолей
С широка усмивка от самото си раждане Водолеят има един много по-различен и уникален поглед към света, който се различава тотално от този на останалите. В неговият необикновен свят присъстват много цветове и красота, като е напълно забранено влизането на лоши и мрачни картини. Понякога досущ приличащ на малко дете Водолеят се лута безцелно и търси своето място под огромното небе. Вярващ в чудеса в неговото съзнание препускат много приказни герои, които не престават да бъдат негови другари, дори когато този знак остарее.

Дори тогава в него кипи тази жажда за красиви емоции и приключения, както и вярата, че всичко може да бъде много по-красиво и уникално, стига само да го пожелаем искрено и да бъдем добри с другите хора. Неопетнен от злоба и лоши чувства Водолеят е знакът на духовността, който през целия си път се стреми да раздава част от своите вълшебства и да обогатява със своите емоции и хората около себе си. Дори и на старини могат да се забележат част от детските черти, които никога не изоставят тази зодия като - наивността, ината, колебанията, щедростта, сляпото доверие и нуждата да черпи знания от природата.

Стрелец
По детски наивен и щедър Стрелецът се отличава със своята нежна и чувствена природа, която го подтиква да бъде добър и да раздава своята положителност на всеки, с когото го срещне светът. Както при децата, така и при Стрелците - новите знания, игрите, допирът до природата и животните, както и приключенията са много важни за повдигане на тонуса, както и за доброто им емоционално състояние. Дори когато остарее в този знак продължава да живее онова малко и непослушно дете готово да се впусне в поредните бели и да изпита волята си.

При възрастния Стрелец се наблюдават още сходни черти с тези на малко дете, като например енергията, с която се впуска в своите начинания, искрената усмивка, с която посреща предизвикателствата на съдбата и безусловната щедрост, с която засипва близките си хора. До дълбока старост душата на този знак си остава по детски чиста и неопетнена от цялата мръсотия, с която е пропит светът, както и от негативните чувства, които изпълват душите на хората и ги карат да бъдат лоши и нещастни.