Сблъсък на характери – зодиите, които трудно оцеляват заедно във връзка

  • Сподели:
Сблъсък на характери – зодиите, които трудно оцеляват заедно във връзка

Това са зодиите, които трудно успяват да открият баланса и хармонията в своите отношения, което е и причината между тях постоянно да избухват някакви противоречия. 

Разберете кои са зодиите, които не успяват да се напаснат и около тях винаги има някаква любовна драма.

Дева и Овен

Това съчетание е направо взривоопасно, а връзката между тези знаци почти винаги е нестабилна и изпълнена с много конфликти. Овенът е знак, който обича да налага своите принципи и да се развива, докато Девата от своя страна витае в облаците и трудно успява сама да вземе някакво конкретно решение, което кара Овена да усеща, че единствено той движещото колело в тази връзка.

Отношенията между тези два знака са изключително сложни и обикновено протичащи бурно, примесени с много критики от страна на Девата и още повече упреци и натякване от страна на Овена. Тези два знака са напълно противоположни и не само това, но те са и напълно несъвместими, поради простата причина, че Овенът гледа в една посока и се стреми към покоряването на дадени цели и върхове, докато Девата не само, че гледа в съвсем различна посока, но и предпочита сигурното спокойствие, пред това да експериментира, да се самоусъвършенства и развива.

Има много причини, поради които тези два знака ще имат разминавания и дори, когато успеят да намерят някакъв баланс помежду си, той почти винаги бива краткотраен и временно примирие пред настъпващата мащабна буря.

Телец и Близнаци

И тук двете противоположни личности се сблъскват и истината е, че това разминаване помежду им почти винаги след себе си взема случайни жертви. Близнакът е знак, който обича свободата, забавленията, общуването и опознаването на света, докато Телецът с неговата земност и спокойствие предпочита по простите неща, като например това да се излежава на дивана с хубава книга в ръка и просто да помълчи.

Енергията, с която е изпълнен Близнакът го кара непрестанно да търси досег до човек, с когото би могъл да обменя общи идеи и да общува с лекота, но в лицето на Телеца обикновено Близнакът вижда някакво затруднение, поради простата причина, че Телецът не обича да рискува, нито пък да се впуска в нови начинания, които биха могли да му причинят дискомфорт. 

Докато Близнакът кипи от желание да се обогатява както емоционално, така и духовно, да пътува, да живее на пълни обороти и да събира спомени. Още едно разминаваме идва и тогава, когато двата знака започнат да обсъждат разходите си, именно тогава настъпва взривоопасната буря породена от факта, че Телецът по рождение е пестелив, а Близнаците дори в съня си обичат да пазаруват и да харчат като за последно.

Виж още