Хороскопът на High View Art за месец май 2023 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец май 2023 г.

Месец май ни дава възможност да запретнем ръкави и да започнем нови начинания още по-мотивирани и снабдени с положителна енергия ние ще успяваме да се ръководим от своята интуиция и ще прескачаме без проблем всяко препятствие по пътя си. Този месец идва с много настроение и цвят, което разбира се, огромен процент от зодиите ще успеят да усетят още през първите дни в петия месец от годината.

Разберете какво ви предстои през този месец и какво може да очаквате в своя личен и професионален живот, според астрологичния знак който носите.

Овен 
Ако искате вашия труд да ви донесе видими резултати е нужно да си представите работния процес, като вид игра. Игра, в която има точни правила и стъпки, които трябва да следвате, ако искате да подобрите своя рекорд и да преминете на друго ниво. Колкото по-сериозно и сухо подхождате към своите задачи, толкова по-объркани и затруднени от обстоятелствата ще се почувствате, затова действайте с усмивка, смело напред и берете плодовете на своя усърден труд. Месец май ще ви предостави добра възможност за развитие и видимо подобрение в любовния ви живот, което ще се дължи на един изключително специален за вас човек.

Телец
Месец май за вас ще бъде изпълнен с много пътувания и любовни авантюри. Единственото, което е нужно да направите за да можете да се насладите на всички приятни моменти, които ви предстоят, е просто да се отпуснете и да спрете да мислите поне за миг няколко хода напред. Така по-лесно ще успеете да се заредите с нова енергия и видимо ще подобрите възможностите си за развитие.

Близнаци
Колкото по-бързо разширите кръга на своите социални контакти, толкова по-добре ще се почувствате. Защитата, както и отскока нагоре винаги идват с точните хора на точното място, никога не забравяйте това. Ако успеете да намерите партньорства, които ви мотивират да давате максимума от себе си, бързо ще успеете да постигнете наистина грандиозни резултати в своята сфера на развитие. В любовния ви живот нещата ще се движат със същото темпо, както досега от застой към предстояща буря и после пак застой. 

Рак
Стремглаво преследвате своите мечти и се борите с невидими змейове, затова в началото на месеца може да се почувствате психически изстискани, но ако успеете да смените тактиката и се придържате към реалността и важните елементи от работния процес, ще успеете да съберете мислите си и да жънете успехи. Колкото по-усърдно подходите към своите задължения, толкова повече позитиви ще събирате през този месец.

Лъв
През този месец, мили Лъвове, в ръцете си ще държите правилната формула за успех, която ще ви помогне да раздвижите малко темпото и да надскочите, дори и собствените си очаквания.  Колкото по-оптимистично мислите спрямо своето бъдеще, толкова повече положителни събития ще навлизат във вашия живот. Правилната рецепта за щастие се състои във времето прекарано с любимите хора, затова през този месец вкарайте в своя натоварен график време за почивка и любов.

Дева
През този месец ще срещнете човек, който напълно ще се доближава до вашите разбирания спрямо живота. До такава степен ще се свържете емоционално, че няма да усетите как бързо той се е превърнал в неизменна част от живота ви. За Девите месецът ще бъде изпълнен с положителни преживявания и стартирането на нови успешни проекти.

Везни
В стремежа си за бързо развитие вие ще правите много пропуски, но ако още в началото на месеца успеете да подредите стратегически своите цели и действате по точно разграфен план, ще можете да жънете небивали успехи. Сега е моментът да завладеете и най-големите си цели и да покажете на останалите своята свръх сила, която ви ръководи винаги към върховете. Месецът за вас ще бъде изключително успешен зареден с много положителни емоции и бизнес срещи. 

Скорпион
Колкото по-въздържани и търпеливи сте през този месец, толкова повече позитиви и успехи ще събирате. Съсредоточете се върху онова, което искате и внимателно анализирайте обстоятелствата преди да взимате финални решения. Колкото по-недостижима е една цел за вас, толкова по-амбицирани сте да я постигнете и през този месец ще ви се отдаде чудесна възможност да покажете, на какво сте способни и да получите желаното. Постарайте се да бъдете по-обрани и стратегически подготвени, само така няма да правите празни ходове, които ви носят единствено разочарование. В края на месеца ви предстои разтоварващо пътуване, което ще ви пренесе на едно вълшебно приключение, което ще помните дълго време след това.

Стрелец
През този месец трябва да подхождате изключително внимателно, особено към чувствата на хората, с които съдбата ви е свързала. Колкото по-прями и жестоки сте към тях, толкова по-вероятно е да изгубите тяхното доверие и уважение, след което истински да съжалявате за своите решения. Месец май ще ви предложи възможност да балансирате между работата и личния живот, както и да покажете своята подкрепа на близките си хора, защото само така ще можете да намерите онова удовлетворение и хармония, от които силно се нуждаете.

Козирог
Колкото по-уязвими и открити сте пред своите конкуренти, толко по-голяма вероятност има да ви ударят точно там, където най-много ще ви заболи. Затова печелившата стратегия през този месец за вас е да премълчавате, както своите успехи, така и моменти в които изпитвате някакви затруднения. Колкото по-малко съперниците ви знаят за вашите ходове, толкова повече енергия ще имате да се изкачвате все по-нависоко по работната стълбица. В любовта нещата при вас ще се движат на приливи и отливи, и тъкмо когато вече сте решили, че всичко е повече от чудесно, партньорът ви ще премине на нова вълна.

Водолей
За да можете адекватно да отреагирате на вредните вибрации през този месец е нужно да не се отклонявате от правилния път, както и да не поглеждате встрани. Колкото по-обрани сте в своите думи, толкова повече успехи ще пожънете, а конкуренцията ви няма да получи възможност да ви притисне в ъгъла. В личния ви живот ви предстои да срещнете човек, който ще успее да ви зареди с много енергия и желание за приключения.

Риби
През месец май ще се наложи да взимате много важни решения относно вашето бъдеще, затова хубаво помислете кои за вас са тези неща, които биха ви накарали да се чувствате комфортно и удовлетворени от своята работа. Колкото по-бързо решите какво искате от живота, толкова по-бързо съдбата ще ви го поднесе на тепсия. През месец май ви предстои да започнете нова страстна връзка с енергичен и интересен човек, който ще ви накара отново да мечтаете.