Как да разпознаете жена зодия Козирог

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Козирог

22 декември – 20 януари
Управляваща планета – Сатурн
Земен знак

Сериозна, отговорна и дисциплинирана, тази жена определено държи да бъде изпипан всеки детайл, защото е абсолютен перфекционист. Свръх интелигентна и разумна, при нея никога няма празен ход, както и недовършена работа, а нейната силна амбиция, винаги е повежда по пътеките към успеха. Колкото болезнена и неудобна да е истината, тя никога не би я прикрила, защото предпочита да изкара картите на масата без недомлъвки и безсмислени лъжи.

Уникалната сила, с която е надарена, тази земна дама ѝ помага да се справи с всякакъв тип трудни ситуации. Когато държи на някого жената зодия Стрелец се раздава на 100 %, а нейната грижовност и топлина могат да накарат човек да се почувства наистина щастлив. Само факта, че тя е до теб мотивира и зарежда за да можеш да дадеш максимума от силите си и да се развиваш, защото тч никак не обича мързеливците, които предпочитат да се наслаждават на живота, без да имат никакви планове за бъдещето.

Стабилна и отговорна тя има ясен план за живота, в който е включено едно наистина успешно бъдеще, в което не съществуват материални липси и нищета. Тази жена ще вложи цялата си енергия в това да подобри своето и това на близките си бъдеще. 
Когато обича наистина влага много чувства и се стреми да черпи най-доброто от тези отношения, особено когато усети, че човекът до нея изпитва същите чувства, тогава тя е готова и на саможертви в името на тази силна и изпепеляваща обич.

Жената Козирог винаги си тежи на мястото и не се страхува да тропне по масата тогава, когато иска нейната дума да бъде чута. Тя е смела и преследва винаги мечтите си, независимо колко време, средства и енергия трябва да вложи за това - тя ще го направи, никога няма да даде на заден ход и да се откаже.
Целеустремена и стабилна тази жена излъчва спокойствие и стабилност, човек винаги може да сподели с нея и най-големите си тайни, както и да бъде напълно сигурен, че тя ще ги запази завинаги.