Как да разпознаете жена зодия Скорпион

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Скорпион

Зодия Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Управляваща планета – Плутон
Воден знак

Около тази дама винаги строи някаква загадъчна мистерия, която я прави още по-интересна и различна от останалите представителки на Зодиака. Тя е отговорна и грижовна, но единствено към тези хора, които през годините са успели да докажат своята вярност. За тях тя е готова да прекоси света и да им даде най-доброто на което способна. Но като истински Скорпион, тази дама почти никога не успява да задържи емоциите си, особено в стресовите моменти, в които усеща, че нейната позиция е възможно най-правилната. Тогава тя ще се хвърли като истинска акула и ще разкъса всички онези хора, които имат по-различно мнение от нейното, но ще го направи с достойнство, финес и заложена мисъл във всяко свое действие. Тази интелигента и красива жена притежава стройна фигура и дълбоки очи, в които човек директно може да потъне, защото притежава способността да омагьоса всеки човек, само с един поглед и загадъчна усмивка. 

Жената Скорпион е една от най-силните дами в целия Зодиак, която знае какво означава думата битка и най-интересно е, че тази дума никак не я плаши по-скоро я мотивира да вложи силите си и да смачка конкуренцията, благодарение на своята бърза мисъл, безпогрешна интуиция и силна проницателност. Тя винаги ще получи онова, което желае и ще спечели всяка битка, ако си го е поставила за цел, защото за нея бягството е черта на слабите хора, които не могат да се защитават и да бъдат победители в живота.

В любовта тя няма навика да се доверява сляпо и да подхожда прибързано, защото знае, че в бързите действия никога няма заложена мисъл, което от своя страна довежда почти винаги купища проблеми, именно поради тази причина тази жена предпочита да не се хвърля сляпо с главата напред, преди да е успяла да опознае достатъчно добре човека до себе си.

Когато се влюби тя е готова да заложи на карти бъдещето си в името на любовта и да разкрие кътчета от душата си пред своя любим, които до този момент не е споделяла с никого до сега. Емоционална, привлекателна, сексапилни и необикновена, когато жената Скорпион навлезе в живота на някого, тя остава в мислите му и в душата му през целия земен път, защото енергията, с която е заредена тази загадъчна дама носи силно послание насочено към духовното израстване и безграничната отдаденост, в която тази жена истински вярва и се опитва да предаде и на другите хора.