Как да се заредим с енергийни сили и да повярваме в своя източник на изобилие

  • Сподели:
Как да се заредим с енергийни сили и да повярваме в своя източник на изобилие

Най-големият източник на изобилие и духовни тайнства се намира именно в нашето съзнание. Едно необятно място, събиращо в себе си цял един свят. Когато човек се научава да разгръща своите фантазии и мечти, съзнанието от своя страна му помага, като го насочва към най-преките пътища за реализирането на неговите цели.

Източникът на изобилие и щастие се крие в нашето подсъзнание, което е като кутия събираща много информация, която на даден етап от живота ни би могла да бъде и дори животоспасяваща. Повечето хора не осъзнават, че в действителност най-голямото съкровище носят в себе си и когато успеят да разгърнат целия му потенциал и да работят върху своите мисли, ще могат да се почувстват много по-успешни и реализирани. 

За да можем да поискаме каквото и да е било от Вселената, на първо място, трябва задължително в нас да циркулира положителна енергия, която смело да предаваме и на останалите хора в своя живот. В противен случай никога няма да можем да се докоснем до реализацията на мечтите си! Когато човек е обграден от негативна енергия, той директно стопира своите вътрешни източници на щастие, които се борят за нашето духовно обогатяване и хармония, а когато те са затворени, благодарение на нашата негативна нагласа и лоши помисли, няма как да сбъднем нито едно свое желание.

Затова трябва да ги отпушим, да се заобиколим от хора, които не само, че не отнемат нашата енергия, но и притежават силата да ни зареждат, за да можем да внесем някакъв баланс в живота си и едва когато сме успели да се заредим с чиста енергия, всяко наше послание, изпратено към по-висшите сили - ще бъде не само чуто, но и успешно реализирано.

Вашите послания не трябва да присъстват единствено в съзнанието ви, но трябва да бъдат докоснати и от душата ви, от онази вътрешна сила, която ни помага да се преборим с всички свои демони и да живеем добре балансирани и изпълнени с любов към всяко живо същество в този свят!
Искаме да бъдем щастливи, а в живота ни да присъства изобилието – много добре, но преди това трябва да заложим тази мисия в подсъзнанието си и да усетим вътрешната сила, която ще ни помогне да реализираме тази своя мечта. 

Първата стъпка, за да сбъднем своето желание, е да го визуализираме, да поставим точни граници на мечтата си и да формулираме правилно конкретното желание, защото много често съдбата ни изпраща именно това, което сме закодирали към нея като молитва, но когато нашето желание не е било правилно поднесено, в живота ни настъпва хаос, вместо хармонията и реда, за които сме копнеели. 

Нашата вътрешна сила е неограничена, а съзнанието се грижи за това да ни насочва по правилните пътища и да съхранява най-ползите данни, които ще ни помогнат да поканим в живота си хармонията и изобилието, като оставим стреса и проблемите в миналото.
Втората стъпка се състои в това човек да повярва искрено в своето желание и в неговото сбъдване, разбира се – точно това енергийно послание ще бъде изпратено към Вселената.

Казват, че вярата е най-силното оръжие, с което човек разполага, още при самото си раждане и тя е тази сила, която не ни позволява да се откажем от своите цели и мечти! Затова вярвайте в доброто и насочете мислите си към най-съкровените мечти. Повтаряйте ежедневно и точно формулираните от вас желания и насочете съзнанието си към тяхното изпълнение, защото силата е вътре в нас и от нас зависи как ще се развие животът ни.