Какъв е мъжът Лъв в любовта

  • Сподели:
Какъв е мъжът Лъв в любовта

Царят на джунглата е изключително страстен и активен, именно тези черти, той търси и в своята партньорка. Връзката с Лъв определено не преминава по най-спокойния начин, тъй като той е обсебен от мисълта да изпъква, пред всички останали, както и да бъде център на внимание, това е и причината жената до него да живее почти винаги зад неговата сянка.

Когато се намира в дълга връзка Лъвът се превръща бързо в стриктен командир, който умело ръководи армията си, а всички останали стриктно следват неговите съвети. Този огнен знак е амбициозен целеустремен и не понасящ някой да го контролира, а когато това се случи царят на джунглата просто ще изръмжи и ще поеме по нов път.  Лъвът е властен, сексуален и уверен, обичащ да доставя удоволствие на своята партньорка в леглото, както и да контролира целия процес във връзката им. За него сексът е романтичен ритуал, свързан физически и духовно, при който двойката се опознава, експериментира и наслаждава на всеки един миг от акта.

Въпреки откритото му желание да властва над останалите, кралят на джунглата носи и една по-различна своя страна, свързана с благородството и чувствителността, която всъщност само тези, които са близко до сърцето му могат да я забележат. Лъвът е емоционален, страстен и обича да експериментира, както в живота, така и под завивките. Връзката с подобен мъж преминава пламенно и всеки миг с него е свързан с незабравими емоции, които галят женската душа. 

Лъвът е зодия, която обича като за последно и мрази като за последно, затова е по-добре да бъдеш негов приятел отколкото враг, въпреки че влюбеният Лъв на моменти прилича на малко нежно котенце, което търси внимание и шепа обич. Мъжът Лъв е изключително щедър към своите любими хора, никога не би спестил средства от това да направи, незабравим жест за тези, които обича, а когато е решил да направи изненада почти винаги тя е грандиозна, луксозна и подбрана с много вкус. 

Сърцат, откровен и изключително харизматичен, той е ходещ магнит за мадами, който лесно спечелва тяхното внимание и още по-лесно тяхното обожание. Мъжът Лъв носи със себе си много сила и упоритост, а това, което го отличава от останалите мъже е силната нужда да създаде едно по-спокойно и добро бъдеще за тези, на които истински държи.