Какво трябва да знаете за зодия Стрелец – избухлив, непохватен и лекомислен

  • Сподели:
Какво трябва да знаете за зодия Стрелец – избухлив, непохватен и лекомислен

23 ноември – 22 декември 
Управляваща планета – Юпитер
Огнен знак

Външността на този огнен знак, често пъти лъже и докато отстрани Стрелецът изглежда общителен, мил, забавен, грижовен и свръх позитивен, истината е, че и той, като останалите знаци притежава и своите отрицателни черти, свързани с неговата припряност, избухливост и лекомислие, които в съвкупност бързо променят първоначалния му образ и го превръщат в изнервен песимист, който трудно успява да забележи грешките в себе си. Изглеждащ неспокоен и нетърпелив неговата импулсивност го кара да взима прибързани решения и да живее живота си на пълни обороти. 

Неговото  авантюристично и детско мислене е причината Стрелецът да си довлече много неприятности и напълно да обърка живота си. Неговите приятели ще ви кажат, че той не е от хората, на които им се отдава сръчността,  той по-скоро е от срещуположния тип, който има таланта да руши, а изграждането на нещо ново единствено със собствени сили, не винаги му се отдава. Прекалената откровеност е и причината голяма част от неговото обкръжение да изпитват смесени чувства към този огнен знак, тъй като в желанието си да бъде искрен, никога не си прави труда да премълчава, дори и неудобните истини, които никой не иска да чува.

На външен вид изглеждащ най-позитивният и мил човек в света, Стрелецът в действителност е от знаците, които могат много лесно да се запалят и трудно удържат нервите си. Шумен, спонтанен и готов да се впусне във всякакви авантюри, той се стреми не само да граби от живота с пълни шепи, но и да се мята в най-големите предизвикателства с главата надолу, това е и причината много често да си я чупи. 

Стрелецът трудно успява да се вслуша в чуждо мнение, още по-малко е готов да плаща подобен данък, защото за него най-логичното е да се вслуша и ръководи от своя вътрешен глас, който в 90% от случаите е гласа на хитро дяволче. Като всички останали зодии и Стрелецът притежава своите негативни страни, но истината е, че дори и да изглежда на пръв поглед повърхностен, лекомислен, груб, невротичен и непохватен в повечето случаи неговите положителни черти надделяват, като неописуемото му добро чувство за хумор, лоялността, искреността, интелекта и позитивността. А обединени всички тези невероятни качества правят Стрелеца наистина специален и човек, който носи много любов и топлина в сърцето си.