Коя планета управлява вашия зодиакален знак – Овен и Телец

  • Сподели:
Коя планета управлява вашия зодиакален знак – Овен и Телец

Управляващите планета в действителност са онази притегателна сила, която ръководи целия ни живот, както характера ни, така и мислите и постъпките ни. Планетите всъщност диктуват целия ритъм, в който зодиите могат да се развиват, творят и обичат, защото именно те ги ръководят, както към светлината, мира и хармонията, така и към мрака и тъмната бездна.

Разберете под управлението на коя планета е вашия астрологичен знак и как тази планета успява да влияе на целия ви живот.

Зодия Овен – Марс
Огнен знак

Планетата Марс е свързана с бързината, експедитивността и лидерството, точно поради тази причина и Овенът е от най-целеустремените, енергични и нетърпеливи зодии, които обичат да контролират ситуацията и да гонят своите цели докрай. Под влиянието на Марс, този огнен знак никога не се отказва и дори, когато се чувства сам, той не се обръща назад за да погледне, кой върви зад него, а стремглаво бърза да постигне своите мечти.

Спонтанността и атаката са присъщи реакции за тази зодия, която не се страхува да докаже на останалите, колко силна и пламенна е в действителност. На Овена му харесва да редува агресията с подчинение, както и да притежава възможността да опита и от двете крайности. В любовта този огнен знак отново е повлиян от управляващата си планета, която го ръководи, хем към пасивното изчакване, в което другия човек е на ход да му докаже своята привързаност, хем към доминиращото задушаване, чрез което Овенът се стреми да покаже своите силни и искрени чувства към човека до себе си. 

Зодия Телец – Венера
Земен знак

Планетата Венера е свързана с удобствата, лукса и сигурността. Под влиянието на Венера, Телците търсят спокойствие и стабилност, като се стремят да постигнат един по-добър живот, в който да не се налага да усещат някакви липси. Този земен знак държи предимно на традиционните и класически неща, които биха устояли на времето, а това от което силно се нуждае е пряко свързано с материална и емоционална сигурност.

В любовта Телецът е по-скоро прагматичен, отколкото романтичен и действащ под напора на чувствата си. Когато се влюби прави малки, но запомнящи се жестове към своя партньор. Когато е застрашена емоционалната му сигурност е способен да прояви ревност към него и да изкара едно по-различно свое лице на показ, но въпреки това Телецът държи на чистите и искрени отношения и когато намери подходящ човек е готов да се обвърже дълготрайно и да вложи цялата си душа в тази връзка. Животът на Телеца е изпълнен, както с безброй много върхове, така и със същия брой спадове, а моментът в който успява да намери равновесието е този момент, в който е успял да получи това, което иска, а именно партньор обичащ уюта на дома, почти колкото него, плюс материална сигурност.