Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Водолей и Риби

  • Сподели:
Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Водолей и Риби

Сега ще разгледаме онези неприемливи черти от характера на зодиите, които бързо се превръщат в огромни недостатъци, които всъщност обрисуват с много по-сиви нюанси тяхната личност. А точно тези вредни навици често пъти са основната причина, зодиите да правят изключително погрешни избори, да страдат от вътрешни конфликти и да си поставят мисловни ограничения, които ги спират да бъдат себе си и да гонят целите си докрай.

Докато част от зодиите се отдават на мързел и охолство, други опират до непозволени хватки или пък залитат по най-забранените плодове, които ни предлага съдбата. Несъмнено при всеки човек има трески за дялане, но истината е, че докато не ги осъзнаем, ще продължаваме да си живеем както до сега. За добро или лошо всеки жив човек се ражда с доза прекрасни черти, които олицетворяват неговата духовна личност и чистота, но и с недостатъци, които могат изцяло да променят бъдещето му.

Разберете как се справят знаците със своите слабости и неприятни навици.

Водолей

Водолеят е знак, който трудно понася критики и един от лошите му навици е бързо да се обижда на чуждите съвети, вместо да си вземе някаква поука от тях. Прекалено чувствителен и раним, той не успява реално да вникне в ситуацията, защото живее в измислен свят, изграден единствено от вълшебства и мечти. Другият му странен навик е да държи на своето, дори тогава, когато то ще му донесе по -скоро големи загуби, отколкото ползи.

Толкова инатлив и повърхностен Водолеят трудно успява правилно да анализира случващото се, защото за него е по-добре никога да не сваля своите розови очила и да вижда единствено това, което му дава усещането за спокойствие. Още един от навиците на този знак е свързан с дългото колебание, което напълно изтрива добрите възможности и го вкарва в постоянни дилеми и неразрешими ситуации. Неговата нерешителност е черта, която скъсява всички граници от към щастието, като в даден момент самият той разбира, че животът просто е преминал през него, а той не е успял да постигне желаните цели.

Риби

Рибите са прикрити и обикновено дори най-близките им хора не успяват да разберат какви са в действителност. Този знак винаги дебне най-подходящия момент, в който ще може да получи някаква изгода от ситуацията и дори да е нужно да пожертва близък приятел, той няма да се поколебае да вземе това, което иска - независимо от чувствата на околните. Рибите имат навика да прехвърлят задачите си на другите, докато те междувременно са се отдали на ''заслужена'' почивка пред телевизора или в обсъждане на чуждия живот.

Този знак определено знае как да си направи живота по-лесен и по-щастлив, но почти винаги това е за сметка на другите, защото Рибите обичат да си служат с непозволени похвати и дори лъжи, когато силно искат да постигнат желанията си. За тях думата искреност е временно и излишно състояние на духа, без което всъщност човек може да си отвори много повече врати в живота, отколкото ако бъде напълно открит пред останалите. Рибите никога няма да споделят нещо, което би могло да развали тяхната репутация или пък може да бъде използвано срещу тях в бъдеще.

Този знак има навика да взима това което иска, но истината е, че му става изключително трудно и неприятно, когато се налага той да даде на другите хора. В случаите, в които събитията не вървят по предварително написания от тях план, те са склонни да изпадат в депресии и да изкарват на преден ход най-тъмните си и песимистични сценарии за живота, а този техният навик е способен истински да сломи хората, които ги обичат.