Мъжкият поглед към любовните връзки – избор на партньорка

  • Сподели:
Мъжкият поглед към любовните връзки – избор на партньорка

Ще разнищим мъжката гледна точка относно сериозните връзки, жените, които са способни да ги изкарат извън контрол и тези, които успяват да ги пленят само с излъчването си. Това е погледът на няколко мъже, които разкриват пикантни тайни от света на силния пол, чрез въпроси и отговори на теми, които особено много интересуват дамите. 

Как виждат сериозните отношения с една жена и кога чувстват, че връзката им е стабилна

По-маловажните предпоставки, на които наблягат една трета от представителите на мъжкия пол са – дамата близко до сърцето им, трябва да притежава домакински умения, контрол на харчене и трябва да имат общи теми на разговор, нещо, което допълнително да ги свързва.

За огромен процент от мъжете е значително по-важно жената да бъде вярна, грижовна, стабилна и не на последно място да има желание за създаване на бъдещо поколение.

Мъжете чувстват стабилност в своите връзки, когато тяхната партньорка е откровена, честна и я чувстват близка, както в леглото, така и като добър приятел, с когото могат да споделят и комуникират, без проблем и без напрежение.

Дамите, които отблъскват голям процент от представителите на мъжкия пол и техните маниери 

Безлична жена, с която не успяват да намерят никакви допирни точки.
Прекалено разхвърляна и витаеща в облаците.
Жена, която се опитва да помогне на всички, но същевременно не намира време за собствения си мъж.

Прекалено разточителна и харчеща целия месечен бюджет само на едно излизане с цел шопинг терапия.
Говореща прекалено много – това определено е качество, което силно дразни мъжкия пол.

Жена, на която не спират да ѝ шарят очите и не се притеснява да флиртува и с други представители на мъжкия пол, когато е със своя партньор.
Жена, която не спира да използва обидни думи и псувни.

Кои женски качества забелязват мъжете

На първо място, представителите на мъжкия пол обръщат внимание на възрастта на тяхната събеседница, след което погледът им рязко спира върху външния вид на тази жена. Третото нещо, което забелязват представителите на мъжкия пол е дали тази жена притежава чувство за хумор или е поредната сухарка, с която не могат да си кажат и две приказки.

На предпоследно място, им прави впечатление дали тази жена е откровена и чувствителна или е снежната кралица, от която е по-добре да стоят на страна ако не искат да бъдат вледенени завинаги. И на последно място, се вглеждат в женското лице и усмивката.

За голям процент от мъжете, дамата която би грабнала тяхното сърце, на първо място, трябва да бъде вярна, с хубава външност, интелигентна и женствена. Мъжете наблюдават дори и най-дребните детайли от женското поведение, преди да рискуват и да навлязат в едни по-стабилни взаимоотношения с тази жена, като това, дали тази жена е мила, сърдечна, подредена и позитивна личност - за мъжете тези критерии са важни при подбора на правилната партньорка.