Мощни фрази за насочване на мислите ни към самоувереност, здраве и успех - втора част

  • Сподели:
Мощни фрази за насочване на мислите ни към самоувереност, здраве и успех - втора част

Доброто самочувствие, успехът и здравето са пряко свързани с това, как ние в действителност възприемаме себе си. Привлекателните хора имат различен поглед към живота и тяхната положителна нагласа всъщност е ключът, който им помага да бъдат все по-успешни и да се радват на един по-добър стандарт на живот.

Фразите, които биха ни помогнали да бъдем по-самоуверени и успешни са изрази, които трябва ежедневно да си повтаряме и чрез силата на самовнушението, да запаметим в главата си, така ще можем да променим своята посока на мислене и значително да подобрим настройката си за начинът, по който изглеждаме и за това как се чувстваме.

Всеки човек има някакви физически недостатъци, но тук основното е да проумеем, че в света няма идеален човек и да наблегнем над нещата, които ни правят неповторими и красиви! 

Фразата, която би ни помогнала да се чувстваме добре с начина, по който изглеждаме е следната:

''Аз харесвам и приемам своето тяло, такова каквото е и обичам себе си с цялата красота, с която Господ ме е създал!''

Когато искаме да повлияем на начина, по който се чувстваме и да подобрим своето самочувствие, е нужно да използваме фразата:

''Аз изглеждам привлекателен и млад, затова всичките ми действия ще бъдат насочени в това да поддържам добра форма, чрез физически упражнения и здравословни храни!''

Нашите умения, желание и знания да поддържаме своя външен вид са придобити от родителите ни, но ако не сме успели да разберем основното, то се крие във възможността да направим най-добрия избор сами за себе си, който се състои в правилен и здравословен начин на живот, с който можем да поддържаме тялото и душата си здрави.

За да бъдете спокойни и уверени, може да си повтаряте:

''Чувствам се добре със своята външност и моите усилия за поддържане на красотата ми ще ми се отплатят подобаващо в бъдеще!''

Всички промени, които през годините настъпват с човешкото тяло и организъм в действителност са неизбежни, затова трябва просто да ги приемем и да продължим напред, в този случай фразата, която би ни помогнала е:

''Годините не ме правят по-стар, а просто по-мъдър, по-красив и по-опитен!''

Човек е привлекателен благодарение на четири основни неща и те са – приятно излъчване, добър характер, стил на обличане и поддържан външен вид! Затова, ако човек успее да набляга на тези основни елементи, които обрисуват цялостния му образ, той няма да се срамува от начина, по който изглежда и по който е възприеман от другите, а ще има достатъчно самочувствие, за да показва своите най-силни качества и междувременно да се гордее с тях.

Научете се да си повтаряте мисли, които ще ви помогнат да подобрите своята стойност и възприятие, както физически, така и умствено, дори и финансово, защото успехът е гарантиран, когато ние вярваме силно, че можем да се справим с всичко!

Фрази за успех

Аз съм достатъчно целеустремен, упорит и силен, затова ще постигна своите цели на вяска цена!
Аз притежавам силите да се боря докрай, а трудностите, през които преминавам ми дават допълнителен тласък да покажа на какво в действителност съм способен!

Аз вярвам, мога и на всяка цена ще успея, щом имам знанията и мотивацията успехът ще дойде!
Искам да подобря живота си, затова не се страхувам да се изправя пред препятствията и да преодолея пречките по пътя към успеха!

Ако искате наистина да бъдете щастливи и успешни, започнете сами да се мотивирате и променете отношението си към себе си, защото в противен случай има голяма вероятност, отново да се върнете няколко крачки назад и да се затворите в стаята на самообвиненията, лошата преценка и да останете незабележими, мрачни и недоволни от живота си!