Най-разсеяните и трудно концентриращи се зодии

  • Сподели:
Най-разсеяните и трудно концентриращи се зодии

Това са зодиите, които могат да се ударят в улична лампа, да пресекат на червено, просто защото са се замислили дълбоко и да забравят за рождения ден на любимия или пък за годишнината от сватбата. Тези знаци страдат от силна разсеяност, която им пречи да запомнят важни събития, телефонни номера или пък имена на съдружници, от които зависи цялото им бъдеще.

Толкова хаотични, разсеяни и разпилени в мислите си, тези зодии непрекъснато променят посоката на движение, а в главата им се прелитат стотици мисли, на които не могат да хванат края, нито пък да се съсредоточат над тях. Когато пазаруват, тези зодиакални знаци задължително трябва да използват списък, в противен случай ще се приберат с безброй много ненужни покупки. Често тяхното постоянно забравяне кара останалите хора да ги смятат за разпилени, хаотични и витаещи в облаците. Тези зодии сякаш живеят във въздушни замъци, далеч от земята, някъде, където животът протича много по-спокойно и те се чувстват напълно щастливи.

Разберете кои са тези зодии, които са ужасно разхвърляни в мислите си, не могат да се концентрират и лесно забравят.

Близнаци
Близнакът е ходещ хаос, който не само, че не е от особено паметливите знаци, но и много лесно успява да се разконцентрира, тъй като в главата му препускат стотици теми, над които трябва да размишлява. Изключително умен, но разпилян в действията си, Близнакът често променя своята посока, защото се е поддал на следващите мисли, които са изскочили в съзнанието му. Всъщност този знак е известен с това, че може да забрави важни дати, от които зависи цялото му бъдеще, защото не си е направил труда да ги отбележи в органайзера си и да бъде малко по-подреден и отговорен към важните събития. Този факт се отнася с пълна сила и за рождените дни на приятелите му, които Близнакът не се напряга да помни, защото знае, че когато денят наближи все някой ще се изпусне и той ще има време да скалъпи някоя добра изненада. Този знак е толкова разсеян, че може да се качи в друг влак, да вземе различен полет или да се озове на място, на което не трябва да бъде, защото не си е направил труда предварително да се запознае с маршрута, който трябва да измине.

Овен
Овните също се нареждат в класацията на най-разсеяните знаци, които често забравят - да изгасят осветлението, когато излязат от вкъщи, да заключат входната врата, да си вземат ключовете, телефона, портфейла, чантата и най-вече ''главата''. Толкова разпилени, че на моменти самите те не разбират за къде точно са тръгнали и какво е трябвало да направят. Овните сякаш живеят на друга планета, защото не си дават зор да следят детайлите и да помнят важното, вместо това след тях постоянно трябва да ходи някой, който да им напомня да не забравят това или онова. Този земен знак е изключително неподреден и разпилян, което е и причината по сто пъти Овенът да се връща до вкъщи, защото е забравил да изгаси ютията, да вземе важни документи или пък да нахрани домашния любимец. От където премине, оставя някаква вещ, за която се сеща, чак след като се минали поне няколко месеца. 

Стрелец
За Стрелеца също не е чуждо да се върне до вкъщи няколко пъти, защото е толкова разсеян, че е пропуснал да посети тоалетната или пък да си вземе телефона или портфейла. Стрелецът е изключително умен и обикновено се старае да помни само важните неща, от които реално зависи неговото бъдеще. Този знак наистина се старае да поеме пълен контрол над живота и да направи план график, който да следва, но веднага, след като му е преминала тази гениална мисъл през главата, Стрелецът решава, че ще е много по-комфортно просто да се впуска в приключенията, без да прави чак толкова сложни схеми. Стрелецът започва да премисля и да анализира, тогава когато се налага да направи някаква важна крачка в своето бъдеще, но когато става въпрос за настоящия момент, обикновено този знак предпочита да се остави по течението и да се наслаждава на всеки миг от живота си. И той, като Близнака, може да се разсее и да се качи на различен автобус, влак или пък просто да се изгуби, но истината е, че Стрелецът много по-бързо се оправя в подобни моменти, защото разчита предимно на своята логика, докато Близнакът по-скоро се доверява на уж безпогрешната си интуиция.

Водолей 
На последно място поставяме непорастващия мечтател, живеещ във въздушни замъци и обитаващ съвсем различна Вселена. Когато се намира под голям стрес Водолеят е способен да забрави цялата си граматика, какво ли пък остава за облеклото и главата. Разпилян, действащ неразгадаемо за другите, обикновено този знак не обича да си дава голям зор в това да анализира случващото се около него, ако е забравил важна дата - няма проблем, ако не се е появил на уговорената среща - също няма проблем, това е неговото мото, с което е роден и което го кара да не се притеснява толкова много от факта, че има различно мислене и че е ''развей прах''.