Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Лъв

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Лъв

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее лошите си страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Лъв
Царят на джунглата успява почти винаги да постигне желаното, защото е силен, храбър и непобедим. Но както всички други зодии и той си има своите недостатъци, които човек може да забележи, когато прекара повече време с един истински Лъв.

Той обича да постига целите си, но за жалост на всяка цена, което го прави да изглежда безчувствен, надменен и арогантен хищник, който не се интересува особено много от чувствата на другите.

Лъвът притежава силен характер, а това е и една от причината винаги да налага своето мнение и да властва над останалите хора. Цар Лъв почти никога не може да бъде напълно доволен от своите притежания и постижения, което го прави алчен Чичо Скрудж, който всячески се стреми да надскочи, дори и собствените си възможности, докато натрупа едно огромно състояние.

Не е тайна, че за Лъва парите дават власт, а това е и една от причините да бъде толкова амбициран в натрупването на финансови средства, които освен нужната стабилност да му дадат и допълнителна власт над останалите хора. 

Лъвът обича да контролира ситуациите и да налага мнението си. За него спорът е много важен, защото единствено, чрез него може да се роди истината! Свръх амбициозен, инатлив, избухлив и горделив, този знак, освен че обича да владее ситуациите, но за него е изключително важно винаги да бъде под прожекторите и всички погледи да са насочени само и единствено върху особата му.