Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Телец

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Телец

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Телец
Хората родени под знака на Телеца са изключителни реалисти, здраво стъпили на земята и притежаващи дарбата да правят от нищо-нещо, благодарение на своята сръчност и усърдие. Въпреки безспорните качества, които притежава този земен знак и той като останалите представители на зодиака си има своите трески за дялане, а едни от най-неприятните черти, с които разполага Телецът са свързани с неговата завистливост, егоизъм и една неистова любов към парите. 

Когато е заобиколен от хора, които притежават големи финансови възможности, този знак тайно в себе си започва да си се представя на тяхно място и в него бързо изниква една злокобна завист, която го кара да се чувства изключително ощетен от съдбата. Телецът е известен и със своя досаден характер, който го кара да бъде на всяка манджа мерудия и в почти всеки конфликт да участва като разпалващ фитила на съмненията в другите хора. 

Когато е на работното си място той е изпълнителен и отстрани прилича на програмиран робот, който изчаква следващата команда за да се активизира. Телците са от хората, които имат навика да се усукват около началството за да могат да им направят добро впечатление, даже нещо повече едно от най-негативните качества на този знак е, че обича да споделя пред ръководството си всичко онова, което е забелязал за грешка при неговите колеги. А това е и причината хората, които работят в близост до него, винаги да си имат едно наум и да не споделят лични тайни.

При Телеца липса всякакъв вид новаторство и фантазия, което на моменти го прави изключително скучен и не разбиращ шегите на останалите, просто защото при него липсва това чувство за хумор. Представителите на тази зодия обичат парите, дори може да се каже, че биха разменили едно здраво приятелство за торба с жълтици, която да им осигури някаква сигурност и спокойствие. Защото когато Телецът няма финансова възможност да си осигури пищни маси и различни удоволствия, заприличва на необуздан свиреп звяр, криещ се в сенките.

Този знак е щастлив, когато е заобиколен от лукс и разполага с нужните средства да си позволи всичко, което му минава през главата, дори и странни забавления, в които повечето хора не биха инвестирали средства. Неговият егоизъм се изразява по много начини, а единият от тях е пряко свързан с лакомията и факта, че ако една маса е отрупана с храна истинският Телец задължително трябва да мине и да изпробва всяко ястие поотделно, без дори да се замисли дали след като овършее масата ще остане някоя троха и за останалите.

За него парите са не само стимул, но и висша цел, която стои над добрите отношения и дори приятелството, защото това е един от знаците, който никак не обича да дава пари назаем.Но както и в началото казахме и този знак, като останалите единадесет астрологични знаци си има своите трески за дялане и това е напълно разбираемо, защото в света не съществува напълно идеален и безпогрешен човек, който да не притежава недостатъци и това е самата реалност. Въпреки обаче изброеното дотук Телецът може да бъде добър, грижовен и мил човек, стига разбира се, някой да успее да влезне под дебелата му кожа и да погали душата му.