Разглеждаме трите камъка, които повишават либидото ни

  • Сподели:
Разглеждаме трите камъка, които повишават либидото ни

Камъни, които събуждат желанието ни за секс, според Морган Хорхе, основател на Stones Club.
Силата на кристалите да събуждат сексуалността ни: карнеолът зарежда чакрата, гранатът действа върху желанието, а слънчевият камък повишава самочувствието. 

Започва кариерата си като агент на музикалната сцена, но след това Морган Хорхе променя изцяло живота си, когато напуска Париж за една творческа година в Азия: той е в търсене на новото си равновесие. В Индонезия, след десетдневно будистко уединение, наречено Випасана, той открива литотерапията - уелнес съюзник par excellence, който лекува болести чрез кристали. Морган решава да използва всичко, което е научил по пътя на личностното си развитие, за да помага на другите. Така създава Клуб "Камъни" - център, който ви запознава с литотерапията по прост и ефективен начин. 

Морган Хорхе разказа за силата на три камъка, които ще ни помогнат да укрепим сексуалността си и да възродим страстта си.

Какви камъни стимулират либидото?

Карнеол
"Свързан с жизнените енергии, карнеолът позволява на свещената чакра да се зарежда и да бди за нейния баланс. Той спомага за стимулиране на сексуалните енергии, енергизира женските органи, но също така осигурява добър вътрешен баланс при жените".

Гранат
"Камък на жизнеността и физическата енергия, гранатът има пряко въздействие върху сексуалното желание. Той съживява страстите, укрепва интимните връзки и стимулира либидото".

Слънчев камък
"Слънчевият камък носи увереност в себе си и сигурност за преодоляване на комплекси и блокажи. Той успокоява ума и помага да се утвърдите, за да разцъфнете в сексуалния живот".

Как да използвате тези камъни?

Според експерта през деня е достатъчно да ги държите върху себе си, в джоба си, в чантата си или просто в зрителното си поле. Когато обаче настъпи вечерта, най-добре е да поставите камъните на нощното шкафче, за да продължат да разпространяват енергията си. Те могат да се поставят и върху корема по време на медитация, релаксация или сеанси за масаж.

Допълнителен съвет на Морган Хорхе за увеличаване на желанието: "Поставете камъните в банята, независимо дали сте сами или с партньор.''

Как да ги почистите и заредите?

''За да ги почистите, просто ги минете през вода или пречистете с Пало Санто поне веднъж седмично. За да ги презаредите, най-добрият начин е да използвате естествена светлина поне 30 минути след всяко пречистване.''