Сексуалното общуване и грешките, които допускаме, когато сме обвързани

  • Сподели:
Сексуалното общуване и грешките, които допускаме, когато сме обвързани

Нежността, вниманието и общуването, всъщност пораждат сексуалното желание между партньорите. Когато успяваме да намерим общ език с човека до себе си и общуваме с лекота - всичко останало започва да върви по план.

Добрата връзка е важна, както за жената, така и за мъжа, а когато комуникацията и нежността между тях липсват, нещо постепенно започва да се пречупва между тях. 

Жената има желание за секс, когато чувства подкрепата от своя партньор и когато няма никакви невидими бариери помежду им! 
Мъжът спира да предлага секс на своята партньорка, когато е получил стотици откази и оправдания, тогава неговото желание просто изчезва и става сексуално пасивен.

Когато мъжът не е задоволен и не получава нужното внимание в леглото, той постепенно започва да губи интерес към партньорката си.
В действителност, както жената изпитва силната нужда да получава внимание и грижи от своя партньор, мъжът от своя страна изпитва нуждата да вижда, че партньорката му има настроение и желание да бъдат интимни.

Когато жената успее да му осигури тази близост, от която той силно се нуждае, мъжът ще бъде по-благоразположен към нея и ще започне да отделя повече време и внимание към нуждите ѝ. Когато хубавият секс е част от връзката, мъжът започва да бъде по-нежен към своята половинка, а тя от своя страна е по-отзивчива към нуждите му.

Понякога изострената чувствителност и на двамата партньори им пречи да осъзнаят, че сексът наистина е особено важен за една щастлива връзка. Не винаги партньорите успяват да намерят правилния подход един към друг или пък да улучат момент, в който и двамата да изпитват силно желание за секс, но именно тогава на свой ред, трябва да се включи сексуалното общуване, в което двамата партньори да намерят някакъв компромисен вариант, като например, когато той иска секс, но жената няма настроение, тогава може да опитат да се отдадат на момента, като правят секс без любовни игри и допълнителни екстри, тогава мъжът ще изпита силното желание да удовлетвори и женските нужди, като започне да обръща повече внимание на партньорката си.

Както във връзката, така и в секса е нужно двамата партньори да общуват и да търсят различни варианти, в които могат да задоволят своите нужди и двамата да останат доволни от преживяното, но затова е нужно двойката да обсъди от къде идват техните разминавания и какво могат да направят, за да не губят желанието си за интимност. 

Когато имате желание за секс, но вашият партньор не е настроен на тази вълна, разковничето се крие в деликатността и сигналите, така и вашият партньор точно в този момент, дори и  да няма желание за секс, може да се настрои на вашата вълна, но затова е нужно да го предразположите с помощта на секси думи, погледи и докосване, така чрез помощта на интимност, допир  и сексуално настроение ще накарате партньора си да използва своето въображение и да поиска близост с вас.