Седмичният хороскоп на High View Art за 10.04 – 16.04.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 10.04 – 16.04.2023 г.

Седмицата ще носи положителен заряд и ще бъде изпълнена с много емоционални и активни дейности, носещи усещането за спокойствие и празнично настроение. Част от зодиите ще получат възможността да раздвижат печеливш проект, който съвсем скоро ще донесе видими резултати. За друга част от зодиакалните знаци празничните дни ще бъдат изпълнени с много любов и хармония. Разберете какво ви предстои през предстоящата седмица.

Овен
В началото на седмицата напрежението ще се усеща във въздуха и ще се дължи на разногласия с вашите колеги, но точно сега ще ви се отдаде възможност да покажете своята гладна точка и да отстоявате решенията си. В средата на седмицата ще ви се отвори благоприятна възможност за развитие и просперитет. Съвсем скоро любовта ще почука и на вашата врата, затова не пропускайте тази възможност, защото това може да бъде човека, когото отдавна чакате.

Телец
Уравновесени и стабилни ще успеете да постигнете отлични резултати и да се наслаждавате на добре завършените задачи. За родените под знака на Телеца тази седмицата ще бъде изключително ползотворна и успешна в професионално отношение. В любовта ще се наблюдават известни търкания с половинката ви, но ако успеете да запазите хладнокръвие и да не навлизате в излишни обяснения и детайлно описание над събитията, цялото това напрежение между вас бързо ще отшуми.    

Близнаци
Мобилизирайте се и създайте устойчива среда около себе си, само така ще можете да контролирате ситуациите без да изпадате в излишни пререкания с околните. Седмицата за вас ще бъде активна, затова трябва да се съсредоточите върху своите задачи и да не оставяте днешната работа за утре.

Рак
Загрижени за благото на близките вие няма да имате възможност да обърнете внимание на собствените си нужди, затова ако можете се откъснете за миг от ежедневната рутина и проблеми, откраднете малко време за себе си. В края на седмицата ви предстоят вълшебни моменти изпълнени с много чувствена обич и добро настроение.

Лъв 
До към средата на седмицата ще се наложи да действате бързо за да можете да довършите всички започнати задачи в срок, но след това през следващите няколко дни ще имате възможността да се отдадете на заслужената почивка в компанията на най-близките в хора. В неделя ще получите прекрасна новина, която допълнително ще повдигне духа и ще повиши настроението ви.

Дева
През цялата седмица ще тичате напред назад по задачи, като първите три дни от седмицата нещата няма да се получават от първия път, но за сметка на това следващите няколко дни ще бъдат изключително успешни и ползотворни за вас. В края на седмицата съдбата ще ви срещне със стар другар, с когото имате какво да си разкажете за живота.

Везни
Колкото по-съсредоточени и търпеливи сте, толкова по-бързо нещата ще се случват по начина, по който искате, затова се опитайте да не притискате събитията и да ръководите всички процеси около себе си. По-добре наблегнете на неотложните ангажименти и подредете своите приоритети.

Стрелец
Разсеяни и готови за забавления вие ще летите през задачите и няма да успеете да се съсредоточите, но въпреки това съдбата ви е подготвила една наистина положителна изненада, която ще успее да изпълни душата ви с хармония и любов. Не пренасяйте хаоса в главата си на работното място, ако не искате да се оплетете, още повече в своите илюзии.

Скорпион
Напрежението и стресът ще бъдат по-осезаеми през първите два дни от седмицата, след което нещата около вас бързо ще се стабилизират и ще дойдат по местата си. Ключът и в най-трудните ситуации е шепа хладнокръвие и спокойствие, затова избягвайте през следващите няколко дни да действате импулсивно, защото в противен случай съществува голяма вероятност след време да съжалявате искрено за своите решения. В края на седмицата ще ви се предостави възможност да се насладите на подкрепата и любовта на ваш много близък човек.

Козирог
Ангажирани с проблемите на близък човек вие няма да успеете да изпълните своите ангажименти в срок, но точно сега съдбата ще ви накара да повярвате във възвръщаемостта на Вселената, която точно и ясно ни насърчава да правим добро, защото то ще ни се върне в стократен размер. Ще усетите това правило с пълната му сила от в началото на следващата седмица и ще насладите на едни невероятни моменти, които ще изпълнят сърцето ви с адреналин и щастие. 

Водолей
Вие сте като малка работлива неуморна пчеличка, която упорито и стремглаво се бори за по-добро бъдеще. Сега е моментът да покажете на останалите своята борбена природа и да вземете онова, което ви се полага. Успешна и позитивна седмица изпълнена с много положителни срещи и приятни моменти.

Риби
Седмицата за вас е подготвила букет от емоции, но ако се съсредоточите върху положителната страна на нещата Вселената от своя страна ще ви изпрати много щастливи моменти, които ще ви накарат да полетите от щастие. Опитайте се да виждате чашата на половина пълна, защото само така ще можете да се насладите на всеки прекрасен миг, който ви е отредил животът.