Седмичният хороскоп на High View Art за 16.01 – 22.01.2023 

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 16.01 – 22.01.2023 

Седмицата ще предложи много нови социални контакти и възможности за развитие на голяма част от астрологичните знаци. Време е за промяна и стартиране на нови начинания. Разберете какво ви очаква през предстоящата седмица.

Овен
Време е да покажете на какво сте способни, както пред своите колеги, така и пред началството. Предстои ви седмица изпълнена с много ангажименти и работни задачи, затова е важно бързо да се мобилизирате и да действате според ситуацията без да вкарвате емоции в конкретните решения. В края на седмицата ще ви се отдаде прекрасна възможност да се съберете с любимите хора и да изживеете един много ползотворен и щастлив уикенд.

Телец
В началото на седмицата ще се наложи да стъпвате по тънък лед, затова бъдете предпазливи и не се доверявайте сляпо на хора, които отскоро са станали част от живота ви. Към средата на седмицата един конфликт ще е способен да ви изкара от зоната на комфорт и да промени вашите ходове. Бъдете спокойни и търпеливо подхождайте към създалата се ситуация, защото само така ще можете да извлечете ползи от случващото се.

Близнаци
Емоционална и социална седмица изпълнена с много ползотворни срещи с хора, които ще ви заредят положително. Предстои ви бизнес среща, която ще повлияе на вашето материално състояние. Важно е през следващите няколко дни да не подхождате първосигнално и под влиянието на емоциите, като искате да постигнете желаните цели. В края на седмицата ще ви се отдаде шанс да изкажете своето мнение по семеен въпрос, свързан с разпределение на имуществото.

Рак
Сантиментална седмица изпълнена с емоционални срещи, които ще повлияят положително на вашето настроение. Пред тази седмица ще имате възможността да затвърдите едно старо приятелство, както и да изпитате едни наистина силни чувства. В края на седмицата, може да се почувствате особено натоварени, но за да успеете да завършите своите задължения в срок, е нужно да се адаптирате по-бързо към работния процес и да не се разсейвате със странични занимания.

Лъв
През тази седмица ви предстои интересно работно пътуване, което ще ви изпълни с много добро настроение. Благодарение на сплотения колектив и целостта на екипа, вие ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на заслужена почивка. В края на седмицата едно романтично бягство ще ви извади от рутината и ще внесе нови мечти и любовни трепети в сърцето ви. Прекрасна седмица за откровения и затвърждаване на любовните ви отношения, ако сте намерили правилния човек, сега е моментът да разкриете чувствата си пред него. 

Дева 
Седмицата за вас ще бъде изключително хаотична и стресираща, затова е важно да подредите своите приоритети и да не извършвате работните си задължения отгоре-отгоре, просто за да отбиете номера. Важно е да положите усилия, ако искате да получите видими положителни резултати, в противен случай не се учудвайте, ако продължите да тъпчете само на едно място. Вашите действия и взети решения през следващите няколко дни, ще са от огромно значение за бъдещето ви, затова се опитайте да бъдете по-разумни и умерени в думите си.

Везни 
През следващите няколко дни ще чувствате известен дискомфорт свързан с психологическо натоварване, затова се постарайте да забавите за малко темпото и да обърнете повече внимание на здравето си. Към средата на седмицата ви предстои важна среща, която е пряко свързана с привличането на нови проекти, които ще ви донесат допълнителни печалби. 

Скорпион
Седмицата е подходяща за създаване на нови и успешни контакти. Организирани и мотивирани вие ще постигате лесно желаните резултати. В любовния ви живот предстоят положителни промени, които ще ви накарат да се чувствате обичани и желани. Сега е моментът да отделите време за себе си и да се изолирате от всички проблеми, които по някакъв начин са ви създавали допълнителен стрес. Хубаво е през следващите няколко дни да избягвате пътуванията, защото те могат да ви донесат допълнителни загуби.

Стрелец
Годината започна, но вие все още не успявате да се настроите на работна вълна, а мислите ви са свързани предимно с почивка и забавни преживявания с любимите хора. Важно е да успеете да се съберете и концентрирате над основните дейности, защото в противен случай работата, която отлагате днес, ще се натрупа в бъдеще. В края на седмицата ще получите едно любовно обяснение, което ще ви накара да се почувствате истински щастливи.

Козирог
През последните няколко дни сте подложени на силен стрес, свързан с ваш близък човек, но сега настъпва моментът, в който ще можете да си отдъхнете, защото всичко ще се подреди по най-добрия възможен начин за вас самите. Към средата на седмицата ще получите добра възможност за развитие, което допълнително ще ви мотивира и ще ви накара да се хвърлите директно при големите печалби.

Водолей
Прекрасна седмица за сбъдване на мечтите ви, защото всичко около вас, ще бъде някак вълшебно и приказно насладете се на този момент и не забравяйте, че без помощта на близките ви хора нямаше да можете да изпитате това огромно щастие. Към края на седмицата ви предстои да се запознаете с много интересен и харизматичен човек, който в последствие ще стане важна част от вашия живот.

Риби
През първите три дни от седмицата ще се чувствате особено изнервени, а най-лошото е, че няма да осъзнавате конкретната причина за начина, по който се чувствате, за това е добре да не се затваряте в себе си и през следващите няколко дни да се обградите с хора, на които вярвате и обичате. В средата на седмицата очаквайте бизнес предложение, на което трудно ще можете да устоите и което ще внесе много новости в живота ви. Бъдете по-търпеливи и се опитайте гласно да изказвате своите желания, така ще избегнете бъдещите недоразумения.