Топена и жизнена вода за регенериране на човешките клетки

  • Сподели:
Топена и жизнена вода за регенериране на човешките клетки

Още в Древен Рим са считали ритуалното изкъпване за начин, чрез който човек може да се зареди духовно и да се пречисти физически. Римските бани или по-точно терми са събирали над хиляда човека като са разполагали с различни видове басейни и места, на които били разположени благовонни масла. 

Хората пък практикуващи йога избирали своето място за живеене на един основен принцип и той се е състоял в намирането на Топена вода някъде из планините, но винаги под топящи се ледници. Водата в човешкия организъм притежава подобни сегменти и вещества, като тези на разтапящия се лед. Това е и причината тази вода да е смятана за божествена и специална в тези култури. Хората, практикуващи това старо учение йога, силно вярват, че именно тази вода притежава свойствата да подобрява човешките функции, като ни зарежда с жизнена енергия и подмладява всяка клетка в тялото ни.

Пречистването на тази специална вода става след като при кипването на лековитата вода започнат да се изпаряват вредните газове и точно тази биологична реакция създава божествената и иначе казано топена вода, която съхранява тялото и душата ни здрави, силни и млади. Хората практикуващи йога режима са намерили начини, чрез които да я придобиват и в домашни условия, като след приема на тази лековита вода бързо да зарежда тялото си с жизнена енергия. 

За да помогнем на кожата си да изглежда опъната, млада, чиста и гладка, трябва да увеличим приема на вода, но както външно, чрез лечебни бани, така и вътрешно, чрез прием на жизнена топена вода, която спокойно бихме могли да приготвим в домашни условия и да се съхраним младостта.

Рецепта за приготвяне на Жизнена вода 
В някои източни учения, както и в йогата има няколко начина, чрез които сами можем да придобием тази божествена жизнена вода. А един от начините е като от вечерта оставим в чаша минерална вода, която трябва да бъде покрита с бяла кърпа. След което на сутринта веднага, след като се събудим, трябва да започнем да преливаме тази вода в друга чаша и обратно в същата,  като това упражнение трябва да се направи – 7, 14 или 21 пъти. След това заставаме на пряка слънчева светлина и изпиваме тази вода. Ако можем да повтаряме всяка сутрин това упражнение около седем дни, ще усетим как тялото започва да се подмладява, а всяка клетка от нашия организъм бързо ще се регенерира и възстанови, изтривайки отпечатъка на времето.

Рецепта за приготвяне на Топена вода
За да можем да си приготвим топена вода, трябва да си набавим около два литра минерална вода. Поставяме я в тенджера и след като кипне я оставяме настрани да се охлади. Преместваме я в шише, което за едно денонощие замразяваме във фризера. После оставяме топената вода да се размрази сама на стайна температура. И я изпиваме, ако искаме да възстановим жизнената енергия в своето тяло и да се чувстваме по-млади, здрави и силни.