Земният и тайнствен път на всяка зодия – Водолей и Риби

  • Сподели:
Земният и тайнствен път на всяка зодия – Водолей и Риби

Зодиите са пряко свързани с темперамента, нрава и характера на определен човек, а начина по който астролозите успяват да разкодират тези важни критерии, по които да направят пълен анализ на личността се крият в близката връзка между астрологичните знаци и Планетите.

Всеки има своя предначертана съдба и зодиакалният знак е един от начините, чрез който можем да разберем какво се крие в нашето минало и бъдеще. Зодиакалните знаци са дванадесет, именно колкото са и месеците от годината и всеки зодиакален знак упражнява влияние над тези хора, които са родени под неговото управление.

Зодиите имат способността да ни разкрият по какъв начин този астрологичен знак ще успее да премине през своя земен път.  Разберете каква е предначертаната съдба на всяка зодия и по какъв начин ще се развие животът ѝ.

Водолей
Знака на Водолея управлява периода между 21 януари – 19 февруари. Хората носещи знака на Водолея, ще бъдат интересни, общителни и благородни. Повечето представители от тази зодия ще притежават стройна фигура и красиви черти на лицето. Характерното за този астрологичен знак, ще бъде в разминаването на това, което ще казва пред другите хора и истинските му мисли, които ще останат наистина една голяма мистерия. 

Водолеят ще бъде интелигентен и разсъдлив, ще успява да вниква извън видимото. През целия си живот, той ще се радва на обичта от своите деца и няма да има големи финансови грижи. Зодията ще му носи истински късмет във всяко начинание, каквато и професия да избере, той ще се отличава от останалите, чрез своята пъргавост, усет и трудолюбие.

Със своята мъдрост и красива външност, ще успява да спечелва вниманието на срещуположния пол и ще бъде много ухажван и харесван.
Водолеите ще имат спокоен живот, а топлината на техните близки, ще успява да ги сгрее и в най-самотните и студени нощи, като ще им предава могъща енергия, която ще им помага да продължават да се борят, дори когато не виждат пътя пред себе си.

Риби
Това е последният зодиакален знак, който упражнява своето влияние в периода между 20 февруари – 20 март. Хората родени под този астрологичен знак ще бъдат привлекателни, интересни и не много високи на ръст. Представителите на тази зодия ще имат отличителен белег на ръката или на челото си. Огромен процент от хората носещи знака на Рибите, ще имат различни пристрастявания и често ще залитат от правия път.

Тези хора няма да имат доверие на никога и тяхна отличителна черта ще бъде съмнението, което никога няма да спре да ги човърка от вътре. Този знак ще обича да пътува и няма да се разбира особено със своите роднини. 

Животът на тази зодия ще бъде разделен на два етапа, в единия, този знак ще се върти като в омагьосан кръг търсещ внимание, любов и неразбиращ основните принципи на живота, във втория си период, той ще се сдобие с мъдрост и искрена обич, която ще се стреми да раздава на тези, които са в близост до него.

Често ще се съмнява и ще се лута безцелно, витаещ в облаците, той трудно ще прави първата крачка към останалите, защото ще бъде предобеден, недоверчив и неискрен към тях, често ще мисли едно, а пред другите ще говори коренно различни неща, а това няма да се нрави на повечето хора.