Земният и тайнствен път на всяка зодия – Лъв и Дева

  • Сподели:
Земният и тайнствен път на всяка зодия – Лъв и Дева

Зодиите са пряко свързани с темперамента, нрава и характера на определен човек, а начина, по който астролозите успяват да разкодират тези важни критерии, по които да направят пълен анализ на личността се крият в близката връзка между астрологичните знаци и Планетите. Всеки има своя предначертана съдба и зодиакалният знак е един от начините, чрез който можем да разберем какво се крие в нашето минало и бъдеще.

Зодиакалните знаци са дванадесет, именно колкото са и месеците от годината и всеки зодиакален знак упражнява влияние над тези хора, които са родени под неговото управление.

Зодиите имат способността да ни разкрият по какъв начин този астрологичен знак ще успее да премине през своя земен път.  Разберете каква е предначертаната съдба на всяка зодия и по какъв начин ще се развие животът ѝ.

Лъв
Този знак обхваща периода между 23 юли – 22 август и е управляван от планетата Слънце. Лъвът е огнен знак, символизиращ прераждането, любовта и силата. 
Зодията носеща названието Лъв е свързана с най-топлите и съкровени чувства като – романтика, страст, радост и наслада от положителните емоции, които ни заобикалят. Съдбата на тази пламенна зодия, ще бъде свързана с доминиране, креативност и търсене на пълното съвършенство във всичко.

Представителите на тази зодия ще навлизат в изключително емоционален период особено, когато изпитват силни чувства към някого.
Пътят на Лъва ще бъде осеян с много постижения и успехи, които допълнително ще му дават силите да се бори докрай и независимо от трудностите, които ще му изпраща животът, той ще е готов да ги преодолее и да продължи своя път, още по-амбициран и целеустремен.

Царят на джунглата носи със себе си всички достойни качества, като лоялност, отговорност и достойнство, които човек може да притежава. 
Като истински владетел, той носи  властен характер, благородство и лидерство, които от своя страна му дават всички шансове да успее във всичко, с което се е захванал.

Спортен дух, интелигентност и дисциплина са само част от положителните черти на този огнен знак. Лъвът носи силната мотивация и желание да успее на всяка цена, а неговата упоритост и воля го издигат нависоко към върха. Той държи на своята свобода и напълно разбира нуждите на останалите хора. 

Прям, смел, трудолюбив и достоен, Лъвът знае как да носи тежката корона, но знае и как да се слее с масата хора. Прекрасен организатор, притежаващ способността да обединява хората, чрез своя позитивен дух и зрялост. Този знак определено държи много на това любимите му същества да бъдат щастливи и повечето изненади, които прави са насочени именно в тази посока, да ги накара да се почувстват значими и специални. Лъвът е енергичен, забавен, открит и особено решителен с нечовешка смелост и ентусиазъм.
 
Дева
Това е знакът, който обхваща периода между 23 август – 22 септември. Тази зодия е под управлението на планетата Меркурий и е пряко свързана със земята.
Девата символизира неуморния труд и усърдието. Всичко в нейният живот се върти винаги около работата, именно затова тя е особено прилежна и отговорна към своите задачи. Обичаща семейното огнище, както реда и чистота, често пъти отстрани изглажда прекалено педантична и аналитична. Тази зодия притежава една по-различна дарба, която и помага да категоризира и подрежда бързо важните от маловажните задачи и да насочва вниманието си, именно към нещата, които са на дневен ред и са значително по-спешни за изпълнение.

Девата обича спокойния живот, свързан с по-простите неща, които са в пряка близост до земята. Животът на Девата, ще бъде изпълнен с безброй възходи и падения, всичко ще се върти, като на Виенско колело, което никога не спира и тъкмо, когато Девата се успокои, че е наредила своя земен път, съдбата отново ще ѝ изпраща ребуси за разгадаване. 

Този знак няма да притежава големи богатства, но въпреки това, ще носи голяма стойност и ще успее да запази душата си неопетнена от измами и лицемерие. Животът на Девата ще се върти предимно около най-скъпите ѝ хора, както и работата, тези две неща всъщност ще са колелото, което задвижва всички стремежи за успех.

Девата ще бъде отзивчива, грижовна и вярна на своите принципни, именно поради тази причина хората ще я харесват и без проблем ще ѝ се доверяват, а приятелствата ѝ ще бъдат многобройни, защото в нейно лице другите ще откриват рамо, на което винаги могат да се облегнат, когато животът ги притисне. 

Девата ще бъде уважавана и почитана, ще живее в хармония със себе си, но и с останалите хора, ще има щастлив живот изпълнен с много интересни, разнообразни и чувствени преживявания. Тази зодия е особено мъдра, логична и имаща способността бързо да асимилира поетата информация. Обичаща реда и чистотата, тя трудно ще приема хора, които са неподредени и мърляви.

През по-голямата част от живота си, тя се стреми към усъвършенстване. Този зодиакален знак е свързан още и с чистотата, не само на тялото, но и духовната такава. Девата притежава лечителска дарба, която я насочва в посоката да помага на останалите, като им предаде най-важните уроци за здравето, свързани с умереното темпо на живот, допира до природата и духовното израстване.

Този астрологичен знак е особено предан и винаги се старае да влезне в обувките на човека срещу себе си и да погледне светът от неговите очи. Опитът на тази зодия и трезвата мисъл я правят целенасочена и изключително подредена. 
Пътят, по който ще преминава Девата, не винаги ще е лесен и щастлив, а това ще я кара често да изпада в моменти, в които да се чувства някак изолирана, неразбрана и самотна.